Моника Белучи и Венсан Касел може да не са вече

...
Моника Белучи и Венсан Касел може да не са вече
Коментари Харесай

Моника Белучи и бившия й мъж представиха новия си филм във Венеция

Моника Белучи и Венсан Касел може да не са към този момент дружно в любовта, само че не престават да си партнират на екрана. Двамата се появиха на филмовия фестивал във Венеция за представянето на най-новия си филм, който е продължение на паметната лента „ Необратимо “ от 2002-ра. Режисьор още веднъж е Гаспър Ное.

В истинската версия се описа историята на брутално изнасилена и пребита французойка (в ролята Моника Белучи), която изпада в кома. Двама нейни другари съумяват да намерят изнасилвача в гей бар и да го убият като му размазват главата с пожарогасител. Впоследствие обаче се оказва, че убитият човек не е причинителят на закононарушението. Действието на кино лентата обаче върви в обратна посока. Много хора остават извънредно възмутени от насилието в него и напущат киносалоните изключително по време на сцената с изнасилването, която продължава цели 11 минути.

В сегашната версия сюжетната линия върви поредно.

Моника Белучи изглеждаше феноменално както постоянно. Тя пристигна в Кан сама, откакто наскоро се раздели с последното си гадже – френски художник.

Венсан Касел пък бе съпроводен от новата си брачна половинка – 22-годишната хубавица Тина Кунаки, която наскоро го направи татко на дъщеричка.

Актьорът и Моника се разделиха през 2013. Двамата имат две деца – Дева и Леони Касел.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР