Мони Зенгиннер се превърна в най-обсъжданата участничка дори след напускането

...
Мони Зенгиннер се превърна в най-обсъжданата участничка дори след напускането
Коментари Харесай

Мони Зенгиннер, най-обсъжданата участничка в „Ергенът”: Не търся богат мъж, искам аз да съм богат „мъж”

Мони Зенгиннер се трансформира в най-обсъжданата участничка даже след напускането си на шоуто „ Ергенът ”. Родена във Варна като Симона Стоева, на 21 години Мони скандализира още в първия епизод с арогантна визитка и пренебрежение към „ лелките, които й се подиграват, само че желаят да наподобяват на нея ”, както и с обстоятелството, че си е взела записка от учебно заведение, с цел да си сложи силикон. Танцьорка на екзотични танци с корекции по тялото и лицето, Зенгиннер, както е псевдонимът й пред публиката, прекатурна визиите на феновете с умерено държание, учтиво, и гордо и общително поведение.

Каква е същинската Мони, мечтае ли в действителност за богат мъж, както показа при започване на шоуто, дали родителите й са застанали зад нея, в действителност ли мери всеки залък на везната си и в какъв човек би се влюбила, ще я забележим ли като фолк-певица и дамите в действителност ли ненавиждат хубавиците, Мони споделя в искрено изявление за „ Уикенд ”.

- Мони, визитката ти в „ Ергенът ” остави усещане, че феновете ще видят надменно и незадълбочено създание в предаването. Ти обаче сподели противоположното. Откъде пристигна разминаването на високомерната Мони, презираща „ лелки на по 30-40 години ” във визитката и приятното, учтиво момиче в шоуто?

- Чрез визитката си желаех да дам на хората това, което те чакаха да видят. Представих се за високомерна, меркантилна и повърхностна кукла, с цел да могат ясно да видят контраста, когато им покажа същинската Мони. Това бе целенасочена моя тактика.

- Защо избра да се сприятелиш с девойки като Пам, Елена и Мики още първоначално? С какво те отблъсна кликата на Габи, Теодора и Елисавета?

- Сформирам обкръжението ми на база общи ползи, полезности и житейски възгледи. Това са неща, които не стават ясни незабавно. Докато си направя извод за някого, употребявам своята мощно развита вътрешен глас и остро изразеното качество да проучвам хората. Това са способите, които в никакъв случай не са ме подвеждали, филтрирайки хората към мен. Не ме подведоха и в този момент. В Пам, Елена, Микаела и Ивелина открих качества, които мощно резонират на моите, а в Теодора, Габриела и Елисавета открих такива, които мощно контрастират.

- Вярно ли е, че с „ триглавата ламя " се познавате отвън предаването, защото имаше мнения на Габи и Теодора за предишното ти - че си била цялостна, че знаят по какъв начин си изглеждала преди корекциите?

- Не, не ги познавам преди предаването. Няма по какъв начин животът да ме сблъска с тези девойки, тъй като средата ми е извънредно друга от тяхната и от самите тях.

- Казваш, че си се сблъсквала с женска завист надалеч преди „ Ергенът ”. Разкажи какво се е случило, с цел да успяваш през днешния ден да се сдържаш по този начин пред нападки и обиди?

- Като всяка една красива жена и аз предизвиквам завист и злоба в не толкоз красивите. Нямало е съответна обстановка, която да способства за това дебелокожие. Приемам женската завист за част от живота.

- Какво дете е била Мони Зенгиннер?

- Била съм извънредно погрешно дете, същинско наказване за моите родители. Била съм и доста любопитна, напряко досадна. Мама ми е казвала, че съм ѝ задавала по 10 въпроса в минута.

- Един от свадите с теб в имението бе скриването на електронната ти везна. Как поддържаш форма, спазваш ли диета и фактически ли теглиш всеки грам от храната си?

- Колкото красива и удобна е моята генетика, толкоз и сложна е за поддържане. Да, тегля безусловно всеки грам. Педантична съм и когато би трябвало да хапвам по 60 грама ориз, махам зрънце по зрънце, до момента в който грамажът не стане тъкмо 60. Дори 1 грам повече ме кара да се усещам все едно съм в нарушаване. Електронната ми везна е наложителен и належащ „ аксесоар ”. Взимам я с мен, даже когато похапвам в ресторант. Сигурно е изнервящо за близките, само че в последна сметка на кого пречи това?

- Момичетата в предаването те нападнаха за външния ти тип, оповестиха те за изкуствена. Какво е изкуственото по теб?

- Умея да чета сред редовете и когато някои от дамите ме набедиха за изкуствена, прозрях, че нямат поради външния ми тип. Жал ми е за девойки, които считат за неавтентични добродетели и качества като добрина, самообладание, емпатия, изчерпателен разум, убеденост, даже и вярна стойка и грациозна походка. Това ме навежда на мисълта, че те не просто не ги имат, само че и до в този момент не са се сблъсквали със сборен облик на всичко това. Проблемът на девойките не беше силиконовия ми бюст и хиалуроновите ми устни, това за тях не е толкоз мъчно постижимо. Проблемът им бяха другите ми достолепия, за които този живот няма да им стигне да придобият.

- Някои считат, че тримът и осанката ти са просто студена маска, криеща ранима и сензитивна персона. Така ли е?

- Не мисля. Една елементарно ранима персона, даже и криейки се зад маска, не би имала моята устойчивост на характера. Гримът и осанката ми просто я пресъздават образно.

- Кои девойки от „ Ергенът ” можеш да наречеш приятелки и отвън предаването?

- Абсолютно всички, които можех да нарека приятелки във формата. Не бъркам в преценката си и щом открия стойностни хора, държа те да бъдат към мен.

- А кои не би и погледнала, даже да ги срещнеш на улицата?

- О, не просто ще ги погледна. Ще ги поздравя задушевно и с каменно лице ще ги попитам дали се харесват, когато се гледат в профил.

- Признаваш, че още като ученичка си коригирала бюста и устните си. Кое те накара да го направиш в толкоз ранна възраст и по какъв начин реагира фамилията ти?

- Не разбирам за какво това, че съм си направила естетични корекции в ученическа възраст пробуди осъдителност, имайки поради какъв брой доста младежи вършат доста по-вредни, рискови и деструктивни неща. Не съм направила нищо, което да се отрази отрицателно на психическото или физическото ми здраве. Израснала съм в семейство, в което сме обсъждали всяко значимо решение. Родителите ми постоянно са уважавали моите избори и са ме подкрепяли.

- Евгени Генчев е момче, и то незряло за Мони Зенгиннер, сподели ти. Какъв обаче е мъжът в визиите ти – този, който би спрял дъха ти и би те предиздвикал да се влюбиш?

- Срещала съм мъже, които са отговаряли на визиите ми за съвършен мъж и все пак не съм се влюбвала. Не мога да знам какъв ще е мъжа. Знам единствено, че незабавно ще усетя наличието му.

- Призна, че артистичният ти псевдоним Зенгиннер идва от турската дума за „ богат ”. Мечтаеш ли да си богата или по-скоро искаш да си намериш богат мъж, каквито клюки също има за теб?

- Аз не искам богат мъж, аз желая да съм богат „ мъж ”. Не инцидентно използвам думата „ мъж ”. Тази дума е знак на мощ, самостоятелност и непоклатимост. Мъжът обаче не е единствено пол, мъжът е държание.

- Кое получаваш повече след излизането си от „ Ергенът ” - възторженостти от почитатели или обиди от критици?

- Не съм усетила негативизъм към мен. Със сигурност имам злобари, само че очевидно са останали заглушени от почитателите ми, които са в пъти повече. Злобата на хората не може да ме учуди и раздруса, само че добротата в хората може. От началото на предаването съм плакала от благополучие няколко пъти, четейки мнения на хора, които са разбрали какъв човек съм и са ме оценили. Злобата просто не ме допира.

- Сподели, че не виждаш обич към Евгени в очите на Валерия и Айлин, а единствено техни персонални упоритости да се прочуят на негов тил. Кои от дамите в шоуто са влезнали в действителност с концепцията да открият любовта в лицето на Евгени съгласно теб?

- Според мен, съвсем всички дами вземат участие във формата, не с цел да създадат скок от рамото на Евгени, тъй като той самият не беше прочут в България преди предаването. Всички участнички са там, с цел да станат известни чрез продукцията. Само аз, набедената за неестествен човек, си го признавам, обаче. Колко подправено, не мислите ли?!

- Как виждаш себе си след 5 години?

- Виждам се сполучлива и осъществена в сферите, които искам.

- Чуха се клюки, че след шоуто ще се реализираш като фолк-певица. Вярно ли е?

- Аз съм всестранно развита персона, може да се чака всичко от мен. Имам доста бъдещи креативен проекти. Дали поп-фолк кариера е измежду тях, времето ще покаже.

- Какво би жертвала за любовта си?

- Аз съм един приключен Нарцис и като характерен подобен, би жертвала даже себе си в името на любовта си... към себе си.

- Какво обичаш да правиш, когато останеш сама вкъщи си?

- Животът ми е доста динамичен и рядко имам време да си мързелувам. Използвам дома си, с цел да си умря физически. Малкото свободно време, което извозвам в къщи, е споделено с моето куче Магдален, това ми оказва помощ да си умря и душевен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР