Мони Зенгинер отпадна доста изненадващо от надпреварата за сърцето на

...
Мони Зенгинер отпадна доста изненадващо от надпреварата за сърцето на
Коментари Харесай

"Момче е, в него няма никаква мъжка сила": Мони Зенгинер разнищи Евгени Генчев

Мони Зенгинер отпадна много изненадващо от конкуренцията за сърцето на Евгени Генчев. Ергенът реши да не подари последната си роза на танцьорката, а това отприщи десетки реакции срещу решението на пианиста.

Зенгинер бе залята от положителни мнения и реакции, въпреки първоначално да бе жигосана като " следващата силиконова кукла ". Тя обаче опроверга всеобщото разбиране, че направените дами са идентични.

Виж още: 4 дами по-късно и едно пето бебе: Джизъса зарязал бременната Полина?

В ново изявление Мони съобщи, че не съжалява за присъединяване си, тъй като е изживяла нещо ново. Мацката показа, че не е от дамите, които се борят за мъжкото внимание и интерес. Зенгинер обаче е безапелационна, че за нея Евгени Генчев е още единствено момче, в което няма " мъжка мощ " и не е мощен и издръжлив, съгласно нея. Мони счита, че Евгени търси по-слаби от него дами, които са още " девойки ", още показа тя. 

Виж още: 5-звезден разкош! Теодора от " Ергенът " претърпя загубата, отиде на екскурзия

Иначе мацката е запазила близки връзки с всички девойки, с които е станала близка в шоуто. Подигравките и рецензиите обаче не са нещо, което са я раздрусали. " Тези думи просто не стигат до мен ", сподели още риалити звездата, която се дефинира за Алфа жена. А това, момчета, значи, че Мони си търси същински мъжага, който знае по какъв начин да се отнася с една мощна и самостоятелна жена. Мони показа също по този начин, че е желала да опознае Евгени, който обаче бил под напрежение от някои девойки, които са го занимавали със личните си проблеми.

Виж още: Грациозна като лебед: Фейгин от " Игри на волята " впечатли със секси, само че елегантна визия

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР