Монако успя да разгроми Нант с 4:1 в мач от

...
Монако успя да разгроми Нант с 4:1 в мач от
Коментари Харесай

Монако разгроми Нант, Бен Йедер заби хеттрик

Монако съумя да разгроми Нант с 4:1 в мач от 9-ия кръг на френската Лига 1.

Още във втората минута Брийл Емболо сподели неотложност в наказателното поле и съумя да направи добавка с глава, с цел да поведе домакините напред в резултата. Само четири минути по-късно Висам Бен Йедер получи подаване от Емболо и съумя да приключи с прекрасен удар, с цел да удвои резултата за Монако.

В 28-та минута Александър Головин изведе Бен Йедер един на един с вратаря на Нант. Французинът резервира хладнокръвие и стреля от границата на наказателното поле, с цел да направи резултата типичен. През първото полувреме Нант не съумя да насочи прецизен удар, а Монако бяха задоволително клинични, с цел да си отбележат ситуациите.

В 62-та минута Бен Йедер извърши дузпа, отсъдена в интерес на домакините. Нападателят осъществя безпроблемно, като стреля в долния десен ъгъл около Албан Лафон. В 79-та минута Кайо Енрике опита да избие топката след центриране, само че вместо това я прати във вътрешната страна на десния дирек на личната си врата. Нант направира равностойно второ полувреме, само че не съумяха да основат чисти голови положения пред противниковата врата и по този начин Монако завоюва мача с 4:1.

С тази победа Монако се изкачват на 5-та позиция с актив от 17 точки, до момента в който Нант остават рисково покрай рисковата зона на нежеланото 16-то място с едвам седем пункта.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР