Монако постигна важна победа във френската Лига 1, като се

...
Монако постигна важна победа във френската Лига 1, като се
Коментари Харесай

Монако влезе в топ 4 след успех над Тулуза

Монако реализира значима победа във френската Лига 1, като се наложи над Тулуза при гостуването с 2:0. Александър Головин откри резултата за монегаските в първата минута на второто полувреме Бреел Емболо затвърди преднината след час игра. С трите точки отборът на Монако, който стартира неприятно сезона, към този момент е на четвърто място в класирането, като е с равни точки с третия Рен, който обаче има мач по-малко.

Ница се наложи над Брест с 1:0 като хазаин. Единснственото попадение за отбора от Лазурния бряг вкара Гаетан Лаборд в 54-тата минута, който се възползва от асистенция на Софиан Диоп. Тимът на Ница към този момент се изкачи в първата десетка на класирането на Лига 1.

Реймс се възползва от численото си предимство против Нант и завоюва минимална победа с 1:0. За гостите Никола Палоа бе изпъден поради втори жълт картон при започване на втората част. Фоларен Балогун означи единственото попадение за бретонците от дузпа.

Клермон и Монпелие направиха 1:1 в различен мач от кръга. Тежи Савание откри за гостите от дузпа през първото полувреме, а Комен Андрич изравни за Клермон след почивката. Домакините изпуснаха две дузпи посредством същия Андрич и Греджон Кай.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР