Момичето, свалено от маршрутка заради жълти стотинки, застана пред bTV.

...
Момичето, свалено от маршрутка заради жълти стотинки, застана пред bTV.
Коментари Харесай

Сваленото от маршрутка заради жълти стотинки момиче пред bTV: Водачът беше арогантен


Момичето, свалено от маршрутка поради жълти стотинки, застана пред bTV. Тя съобщи, че водачът е бил нахален. Водачът на градски превоз в Перник отхвърли да вози 15-годишно момиче, тъй като желало да заплати със стотинки билета си.



За случая се разбра от клип в обществените мрежи, който провокира остри реакции. Случката се разиграва в сряда вечерта на спирката в пернишкия квартал „ Тева “, където младото момиче чака номер 10, тръгвайки от вкъщи на своя другар.

„ Аз му споделих, че няма други пари и нямам с какво да му платя, а би трябвало да се прибера. Той ми сподели, че не го интересува, върна ми парите и ме смъкна. Не беше нападателен, беше нахален. В рейса имаше единствено 1 жена и тя не сподели безусловно нищо, все едно нищо не се е случило “, споделя момичето.

Момичето звъни на своя 16-годишен другар и дружно с татко му наблюдават водача до последната му.

„ Няма човечност към този момент, стотинките разделят хората. Явно парите са по-важни, забавно дали той би оставил щерка си по този начин на улицата. Това е нечовешко отношение “, счита Валентин Бонев от Перник, който е татко на приятеля на сваленото от маршрутка момиче.



По думите на лидера шефовете му са наредили да не приема жълти стотинки. От компанията за автобусен превоз " Кракра " отхвърлиха и обявиха за bTV, че водачът е уволнен дисциплинарно поради неприемливото си държание.

А от община Перник обявиха, че ще прекратят контракта с компанията транспортьор.

„ Фрапантна и шокираща бездушност е това, което видяхме. Получавали сме и различен път сигнали за въпросната компания. По наша информация към този момент 5 акта са наложени на компанията за разнообразни нарушавания “, съобщи Стефан Кръстев - зам.-кмет на Перник.



„ Приготвил съм в този момент 3 лв. на жълти стотинки за двамата, да забележим дали този път ще ни смъкват “, споделя Валентино, другар на момичето.

Въпреки стотинките довечера двамата се качиха сполучливо на рейса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР