Момичето, което познаваме от филмите Джуно“ и Генезис“, написа прочувствен

...
Момичето, което познаваме от филмите Джуно“ и Генезис“, написа прочувствен
Коментари Харесай

Как Елън Пейдж стана Елиът

Момичето, което познаваме от филмите „ Джуно “ и „ Генезис “, написа трогателен пост в профила си в Инстаграм, с който разгласи, че е сменила половата си еднаквост. Елън разгласи и новото си име – Елиът, и помоли към нея към този момент да се обръщат с „ той “ и неутралното „ те “ (they от англ. ез.). „ Чувствам се късметлия, че пиша това, че съм тук, че доближих до този миг в своя живот “, написа Пейдж, като в поста си той се концентрира върху неравенството, с което не престават да се сблъскват хората с друга полова ориентировка и тези, които са решили да сменят пола си.

„ Само за 2020 година беше оповестено, че са убити минимум 40 транс хора, множеството от които са чернокожи или латиноси. На политическите водачи, които работят за криминализиране на транс опазването на здравето и отхвърлят правото ни на битие, както и на всички, които не престават да постановат неприязън към транс общността: вие имате кръв по ръцете си “, излива гнева си Елиът, като декларира, че повече няма да мълчи против хомофобските офанзиви. Той се обръща и към всички хора като него, че ще направи всичко допустимо да промени света към по-добро.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @elliotpage

Преди няколко години Пейдж разгласи своята друга половост, като призна, че години наред се е страхувал да го направи. „ Душата ми страдаше, психическото ми здраве и връзките ми също. Днес заставам тук с всички вас, а цялата ми болежка е минало “, разгласи тогава звездата от " Джуно ", която преди две години се ожени за приятелката си Ема Портнър.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @elliotpage

 
Едно момиче, родено като момче, в света на модата

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР