Момиченцето бе издирвано от над 20 души в продължение на

...
Момиченцето бе издирвано от над 20 души в продължение на
Коментари Харесай

С 5 км се отдалечило изгубеното дете с аутизъм в Обзор, полицията с отлична организация

Момиченцето бе търсено от над 20 души в продължение на близо 4 часа, поради бързата реакция на всички участници не се повторил казусът със Сашко от Перник

На 5 километра от мястото на плажа е намерено 6-годишното момиченце, което изчезна в Обзор. Детето страда от лека форма на аутизъм, то е било е намерено да си играе в басейн на хотелски комплекс в курортния град.

Момиченцето бе търсено от над 20 души в продължение на близо 4 часа. Включиха се екипи на полицията, жандармерията, общински чиновници и доброволци. Това заяви за Флагман.бг кметът на Обзор Христо Янев. Градоначалникът благодари персонално на началника на РУ-Слънчев бряг Коста Кирязов, както и на РУ-Обзор Георги Куцаров.



" Отлична организация от страна на полицията и жандармерията, всички към този момент сме спокойни, само че в действителност терзанието за детето беше огромно, защото то не може да се оправи единствено и да заяви даже името си. Всички се притеснявахме да не се повтори казусът със Сашко от Перник, само че в действителност реакцията на всички участници беше извънредно съответна и по тази причина намерихме детето относително бързо ", сподели за Флагман.бг участник в издирването. 

Припомняме, че момиченцето бе изгубено на Южния плаж в Обзор. 

То е намерено в положително положение. Близките разказали, че детето пристигнало на плажа към 10 часа с баба си и дядо си, влезнало с възрастния мъж в морето. В един миг обаче момиченцето излиза от водата и до момента в който дядото го последва, то изчезва. Следват суматоха и 3-4 часа търсене.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР