Момиченце от Австралия с аномална структура на косата, резултат от

...
Момиченце от Австралия с аномална структура на косата, резултат от
Коментари Харесай

Момиченце с аномална коса стана сензация в мрежата СНИМКИ

Момиченце от Австралия с аномална конструкция на косата, резултат от рядко генетично заболяване, се трансформира в сензация в мрежата, написа Daily Mail.

10-годишната Шийла Мадисън Калвърт-Ин от Мелбърн се ражда със синдрома на сплетената коса. Косите на момиченцето са с форма на сърце. Освен това в тяхната конструкция липсва протеинът, отговарящ за изправянето и по тази причина къдриците й са постоянно пухкави и наподобяват обемни.



Като по-малка Шийла криела прическата си под шапка и постоянно се подстригвала, тъй като непрестанно ставала обект на насмешки.



Децата непрекъснато й се присмивали, че наподобява все едно я е блъснал ток.



Днес обаче към този момент не се срами от невероятната си коса.



„ Харесвам прическата си, само че в това време я мразя, изключително когато духа вятър, тъй като нищо не виждам”, признава тя и прибавя, че фризьорът й, който е експерт по африкански коси, е съумял да събере непокорните кичури в плитки и да ги махне от лицето й.





Майката на Шийла взема решение да показа историята на детето си в обществените мрежи, с цел да притегли вниманието на обществото към невероятното й заболяване. В момента в профилът й в Инстаграм има над 15 000 почитатели.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР