Момиченце на пет години е било затворено в апартамент цели

...
Момиченце на пет години е било затворено в апартамент цели
Коментари Харесай

Момиче на 5 оставено без светлина и занемарено две години в германски апартамент

Момиченце на пет години е било затворено в апартамент цели две години в немски град. То било намерено в занемарено положение и на процедура не виждало светлина от самото начало, до момента в който е било затворено в дом в Еберсвалде, на към 50 км на север от Берлин.

Този случай стана прочут в събота, когато първи го заяви локалното издание Markische Oderzeitung. Отговорните институции са осведомени със ориста на детето от декември 2019 година.

Установено е, че момичето е изостанало във физическо и умствено отношение. Тя е живяла като в „ Къщата на Каспар “, изцяло изолирана и изключена от външния свят, написа вестникът.

Той споделя, че дребната сега се намира под грижите на болница " Емануил " в Бернау. Тя е призната в " извънредно окаяно положение ", съгласно източника.

А жилището, от който е изведено момичето, са живели още нейните брат и сестра. Няма данни за тяхното положение.

Вчера не е станало ясно кои са родителите на децата, както и дали те са сложили под заплаха децата си, и дали са им навредили душевен и физически.

" Полицията още не е осведомена с аргументите за този случай ", осведоми представител публицист на немския таблоид " Билд ".

Джени Йоргенсен, която е говорителка на Immanuel Albertinen Diakonie, под чиято шапка е болничното заведение, споделя, че момичето към момента се лекува и не отговори на въпроса каква е диагнозата му и по какъв начин се лекува.

Случаят припомня доста ориста на шестгодишния Денис от Котбус. В края на 2001 година момчето е било оставено без храна и вода пред очите на личните си родители, братя и сестри. Тогава никой не се грижеше за него в фамилията му. В последна счете детето умря, а майка му скри тялото във фризер - умрялото момче бе намерено инцидентно три години по-късно, през юни 2004 година, напомня " Билд ".

Майката, която умъртви през 2001 годино момчето си и го скри, е на независимост 17 години след гибелта на дребния Денис от Котбус (Бранденбург), както оповестява телевизионният канал rbb.

Вероятно службите за протекция на младежите не са си свършили и в този момент работата - в тази ситуация с момиченцето, преди Коледа, и не са попречили да се спре нова покруса.

Само през 2018 година 4680 деца бяха поети от службите за протекция на младежите в Бранденбург, сочи статистиката. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР