Момиче сподели за притеснителна случка. Илияна М. разказва, че се

...
Момиче сподели за притеснителна случка. Илияна М. разказва, че се
Коментари Харесай

Пазете се! Странник следи момиче, моли я да го пусне във вход

Момиче показа за притеснителна преживелица. Илияна М. споделя, че се прибирала през нощта към дома си в кв. " Обеля ", когато усетила, че е следена от мъж, който дефинира за " скитник ". Тя се вмъкнала във входа си, а той се доближил към вратата, умолявайки я да го пусне вътре.

" Разбира се не го направих, а той ми говореше някакви изцяло несвързани неща, че околните му живеели във входа, което подсигурявам, че не е по този начин. Личеше си, че индивида е на някакви тежки вещества ", написа Илияна М. " Не беше физически нападателен, единствено говореше несвързано, а държанието му беше просто несъответстващо ", добавя тя.

Жената употребява Фейсбук, с цел да даде публичност на обстановката, като приканва съкварталците си да бъдат деликатни.

Вижте цялата обява, споделена от Илияна М.:

" Здравейте, благи съседи! Тук съм с една къса история:
Снощи, към 1:00 сутринта, се прибирах към у дома, единствено с цел да установя, че някакъв скитник ме следи. Забързах крачка към входа ми, а той пристигна пред вратата и залепи лицето си на прозореца, дишайки тежко и умолявайки ме да му отворя вратата и да го пусна вътре.

Разбира се не го направих, а той ми говореше някакви изцяло несвързани неща, че околните му живеели във входа, което подсигурявам,че не е по този начин. Личеше си, че индивида е на някакви тежки вещества.

Не беше физически нападателен, единствено говореше несвързано, а държанието му беше просто несъответстващо. Лично аз за пръв път виждам този човек в нашия обичан квартал и за това споделям това с вас и се обръщам към Обелската ни група с молба да се пазите без значение дали е вечер, или ден. Опасността е на всички места наясно съм, че можеби индивидът е желал да влезе някъде, с цел да се приюти, най-малко краткотрайно или до момента в който не го набият и изхвърлят от входа, само че макар тези фактори, не желаех да пожертвам своята сигурност, като му отворя вратата!

Моля, пазете се и благодаря за отделеното време! Желая лек и сполучлив ден на всички! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР