Моментът, в който мъж се бие с полицията, след като

...
Моментът, в който мъж се бие с полицията, след като
Коментари Харесай

„Пияният“ пътник е заснет да се кара с ченгета, докато го измъкват от полета на Spirit Airlines

Моментът, в който мъж се бие с полицията, откакто удари различен служител на реда, преди да бъде изваден от полета му, е уловен от камера.

Мъжът, за който беше обявено, че е бил пийнал, беше посрещнат с насмешки от други пасажери на борда, когато беше изритан от самолета, откакто той потъна в безпорядък и остави децата да плачат. Мъжът зад удара е необятно обявено като живеещ в Съединени американски щати полски жител. Един мъж във видеото беше чут да крещи „ по дяволите “, а няколко други пасажери се обърнаха и го погледнаха яростно, за който се твърди, че е пил доста преди полета. Удивителната злополука се случи на борда на полет на Spirit Airlines от колумбийския град Баранкиля до Маями, Флорида през вчерашния ден следобяд.

Шокиращи фрагменти от злополуката бяха публикувани от колумбийската полиция и демонстрират един мъж, ескортиран през пътеката на натъпканият аероплан от защита, стюардеси и двама служители на реда. По време на видеото може да се чуе по какъв начин хората подсвиркват и приветстват, до момента в който защитата води мъжа по пътеката с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР