Момчил Младенов е номинацията, която БСП издига за кмет на

...
Момчил Младенов е номинацията, която БСП издига за кмет на
Коментари Харесай

БСП предлага Момчил Младенов за кмет на Враца

Момчил Младенов е номинацията, която Българска социалистическа партия издига за кмет на Враца. Бивш зам.-кмет на града и ексобластен шеф ще води и листата с общински съветници на социалистите. В нея от гражданската квота влизат шефът на СУ " Христо Ботев " Виктор Кръстев, някогашният общински консултант Владимир Ценов, подполк. Стефчо Велин, експертът от БКС Мариан Атанасов и някогашният началник на строителния отдел на общината Гриша Иванов.

Главният редактор на вестник ДУМА Ивелин Николов е повдигнат за кандидат-кмет на Габрово. Той е член на Народно събрание на Българска социалистическа партия и е шеф на НПИ " Димитър Благоев ". Николов получи цялостната поддръжка на всички делегати на общинската конференция на левицата в регионалния град. Той ще е и лидер на листата за съветници. Втори в нея е общинският ръководител на Българска социалистическа партия в Габрово Здравко Кънчев. Общински съвет на Българска социалистическа партия ще дефинира окончателната класификация на листата. " Благодаря за гласуваното доверие. Знам, че да си габровец не е смешка! Габрово и габровци заслужават нещо по-добро от настоящето ръководство. Заслужават по-добри приходи и достолепие! ", съобщи след номинацията Ивелин Николов. Габровските социалисти ще се явят на локалния избор в коалиция с АБВ.

За четвърти мандат ще се бори сегашният кмет на Берковица Милчо Доцов, реши общинската конференция на Българска социалистическа партия. Доцов е машинен инженер, има подготовка по фирмен мениджмънт от УНСС.

Бизнесменът Стефан Сабрутев е повдигнат от Българска социалистическа партия за присъединяване в кметската конкуренция в Смолян. Кандидат за кметския стол в Момичиловци е Сийка Суркова.

52-годишният капитан III сан о.р. инж. Стоян Петров, който е безпартиен, е претендентът за кмет на Българска социалистическа партия за Казанлък. " Да бъде прекъснато опълчването " власт - жители ", " власт - бизнес ", " власт - партии ", " партии - неправителствени структури ". Да се сътвори цялостна бистрота на общинските средства и на общинската благосъстоятелност. Да бъде спрян административният рекет над компании и жители ", приканват локалните социалисти.

Бившият кмет на Дупница доктор Първан Дангов още веднъж получи доверие от левицата в града. В конкуренцията за Септември се впуска регионалният ръководител на Българска социалистическа партия в Пазарджишко Петя Цанкова.

Българска социалистическа партия и Гражданско обединяване " За Община Елин Пелин " поддържаха инж. Станислав Димитров в Елин Пелин. Той е на 33 години и е приключил Техническия университет в София, компетентност " Машиностроителна техника и технологии ", магистър е по инженерна логистика.

Номинираните кандидат-кметове ще бъдат одобрени на съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия на 15 септември.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР