Момчето, заснето в унизителен клип в Пловдив, заедно с Чеченеца,

...
Момчето, заснето в унизителен клип в Пловдив, заедно с Чеченеца,
Коментари Харесай

Прокуратурата за унизителния клип: Момчето няколко пъти е отказало да участва

Момчето, снимано в позорен клип в Пловдив, дружно с Чеченеца, Куката и Емили, няколко пъти е отказало да взе участие във видеото. Това оповестиха от прокуратурата в града. Младежът, който е на 20 години и със специфични просветителни потребности, не е бил заплашван.

От думите на районния прокурор на Пловдив Петър Петров стана ясно, че за клипа е била предоставена задача да бъде открито елементарно податливо на операции лице, което да бъде уверено да изиграе ролята на куче и да бъде водено на каишка. Общ прочут на Емили, Чеченеца и Куката се свързва с момчето.

„ Започва да го увещава със известия във Фейсбук и с позвънявания да се съгласи да се срещне с неговите другари, за които момчето знае, че са известни. То отхвърля неколкократно, само че общият прочут продължава извънредно стабилно да му звъни и да го убеждава какъв брой е хубаво да се запознае с тримата и че може да бъде известно като тях ”, уточни Петров.

„ Без доста да му изясняват, лицата му споделят, че ще стане ужасно прочут и да не се тормози. Възползвайки се от добродушието на потърпевшия, снимат този клип. След което, без даже да покажат видеото на момчето и без да го уведомят, го разгласяват ”, сподели още районният прокурор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР