Момчетата забелязали забравената раница между автомобилите на паркинг във Велико

...
Момчетата забелязали забравената раница между автомобилите на паркинг във Велико
Коментари Харесай

Курсанти намериха раница с пари и я върнаха на собственика

Момчетата забелязали забравената раница сред колите на паркинг във Велико Търново

Четирима курсанти от Националния боен университет „ Васил Левски “ откриха раница с пари и персонални документи и ги върнаха на притежателя им.

Момчетата забелязали забравената раница сред колите на паркинга на „ Практикер “ и незабавно я предали в полицията във Велико Търново. „ Погледнахме, видяхме, че има много сериозна сума пари. Имаше и документи, по тази причина и предположихме, че няма да е мъчно да намерим притежателя “, изяснява курсант-старши сержант Георги Гечов, пишат от НВУ " Васил Левски ".

Колегите му допълват, че незабавно занесли раницата в полицията, където се срещнали и със притежателя й, с цел да му я предадат. „ Оказа се, че малко преди ние да отидем там, той към този момент е минал през ръководството, с цел да потърси помощ и да каже, че е изгубил персоналните си документи. Когато се появихме, служителите на реда незабавно му се обадиха и го върнаха, с цел да си получи собствеността “, добавя и курсант-старши сержант Васил Драгнев.

Четвъртокурсници са и останалите двама герои в тази история – курсант-старши сержант Николай Симеонов и курсант-старши сержант Васил Спиров. И четиримата са избрали да бъдат курсанти още до момента в който са били младежи, най-много поради възпитанието и образеца, който са получили от своите татковци и дядовци. „ Аз си припомням, че бях хлапе, когато за първи път си помислих, че желая да бъда военнослужещ. Виждах с детските си очи тази специалност като доста мъжка и в този момент, когато към този момент съм в униформа, разбирам, че съм направил правилния избор “, усмихва се курсант-старши сержант Васил Драгнев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР