Момченце на година и половина погълна една лъжица прах за

...
Момченце на година и половина погълна една лъжица прах за
Коментари Харесай

Дете се нагълта с прах за пране, баща му преби медицинска сестра

Момченце на година и половина погълна една лъжица прахуляк за пране и бащата си го изкара на дежурната здравна сестра, като стартира да я души, удря и рита. Към момента сестрата не е на работа, а насилникът е в ареста за 72 часа, написа "Марица ".

Очаква се през днешния ден Районна прокуратура – Пловдив, да реши дали да изиска от съда да го остави зад решетките. Има и вид да се стигне до реализиране на съглашение.

За насилието над медицински служащи Наказателният кодекс планува от 1 до 5 години затвор.

След като погълнало перилния препарат, детето почнало да повръща и било закарано от родителите си в Спешното детско поделение на УМБАЛ „ Св. Георги” на бул. “Васил Априлов”.

Момчето било прегледано и било открито, че няма заплаха за живота му.

Бащата Васил Сотиров, който е от Куклен, обаче решил да го заведе на обзор и в частна болница. Оттам му обяснили, че казусът не е за тях, и фамилията се върнало в „ Св. Георги”.

Детето било включено на системи, а на родителите било обяснено, че би трябвало да изчакат в коридора. Бащата напирал да влезе в стаята и в един миг дежурната сестра на име Мария му споделила, че би трябвало да престане на чука на вратата на незабавния кабинет, тъй като там преглеждат други деца.

Мъжът се вбесил и се нахвърлил върху нея.

Съдебно-медицинската експертиза не е подготвена, само че на този стадий се смята, че той й е нанесъл леки телесни повреди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР