Моля ви, помогнете. Тук не става въпрос да се дари

...
Моля ви, помогнете. Тук не става въпрос да се дари
Коментари Харесай

Зов за помощ: Нека помогнем на Ирина да оздравее! Нужни са 7 000 българи с добри сърца, които да дарят само лев

" Моля ви, помогнете. Тук не става въпрос да се подари филия самун, а цялостен един живот. Сумата не е огромна и в случай че 7000 хора с положителни сърца преведат по 1 лев, Ирина ще има шанса да живее. Вярвам, че по Коледа стават чудеса, а за тях трябват и положителни феи. Бъдете нашите ангели на положителното. " Това написа до " Петел " Мария Грудева, която желае да запознае с нашите читатели Ирина - майка на две деца, която преди месец научава, че животът й е заплашен от подло заболяване.

Ето какво се е случило с Ирина:

" Моля ви, не подминавайте, а отворете сърцата си и си помислете, че тъкмо тази Коледа, следващото българско семейство не желае дарове, а единствено здраве! Всяко левче е от голяма важност, всяка една продадена движимост е капка в морето, море на вярата и още веднъж разпалилите се фантазии.

Запознайте се в резюме с Ирина!

Ирина Атанасова Тасева е един прелестен, витален и ухилен човек, който самичък се бори в живота си от доста години насам. Тя е на 42 години и живее в град София. Любяща и грижовна майка на две деца - момче на 24 години и момиче на 16 година Освен всички пречки в живота си, развода и битката за развъждане и образование на две прелестни персони, Ирина се сблъсква и с тежката диагноза рак на гърдата.

За подлата болест младата жена схваща едвам преди месец. Съдбата е задоволително жестока, с цел да сервира и следващата неприятна изненада на прелестната майка - открива се, че черния дроб на Ирина не действа вярно. За да стартира своята жестока битка за оцеляване, първо би трябвало да се излекува черния дроб, а по-късно да се пристъпи към идната крачка в лекуването си.

Една процедура за възобновяване му коства 400 лв., само че лекарите не се ангажират да дават предварителни прогнози. Първата крачка към успеха на Ирина е направена - тя намира оферта за своето лекуване. Медицински център ” Интегрирана медицина ” в гр. София, съставя оферта за лекуване на стойност 6 530 лева.

Сумата е непостижима за този безоблачен и съчувствен човек. Жаждата за живот е по-силна от всеки път.

Ирина мечтае да оздравее, да види децата си още веднъж усмихнати и да продължи да доближава върхове в своя живот.

Обръщаме се към всички вас наши сънародници. Моля помогнете. Помогнете на една майка да е до децата си, на един човек да върне вярата в утрешния ден и докажете, че когато сме дружно сме мощни.

Прилагаме контракта за дарителска сметка, епикризата и офертата, която е направена за лекуването на Ирина. Вярваме, че ще успеем да победим и в този момент!



Начините, по които може да помогнете на Ирина са следните:

1. Да предложите своя движимост на търг в базара, който се провежда, или надлежно да закупите такава, като търга печели предложилият най-висока цена и превежда цялата сума по сметката

2. Да преведете сума в посочената сметка

3. Да поставите дарителска кутия за Ирина.

4. Да организирате разнообразни благотворителни мероприятия и базари на разнообразни места в страната.

Моля, помогнете!

Епикризите на Ирина може да видите ТУК

Цялата информация по отношение на благотворителните акции в помощ на Ирина може да видите на особено основана за задачата страница ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР