Моля те само веднъж посети спирката до "Механотехникум"-а, за да

...
Моля те само веднъж посети спирката до "Механотехникум"-а, за да
Коментари Харесай

Кмете, вече не мога да издържам на тази неприятна гледка и зловонни миризми!

Моля те единствено един път посети спирката до "Механотехникум "-а, с цел да схванеш защо ти приказвам

Възмутена русенка предложения кмета Пенчо Милков да посети спирката до "Механотехникум "-а, с цел да подуши персонално "зловонната миризма, която се разнася на всички места " и да се наслаждения на мизерията, която се натрупа с години.

Ето какво показа в обществените мрежи госпожа Костадинова:

КМЕТЕ!!!!!

За следващ път ти пиша, тъй като към този момент не мога да устоявам на неприятната панорама и зловонните миризми на които се натъквам всяка заран на спирка "Механотехникум ". Не знам тази спирка на концесия ли е дадена или се поддържа от Общината, само че апелирам те единствено един път я посети, с цел да схванеш защо ти приказвам. Тази част от пейките, която не се вижда и се намира зад павилиона за вестници е станала като котило и място за преспиване на клошари. Същото място се употребява и като ТОАЛЕТНА.....НЯМА ДА ТИ КАЖА КАКВА СМРАД съдебна експертиза УСЕЩА. Досега не беше толкоз извънредно, само че със стопляне на времето зловонната миризма се разнася на всички места.

Не разясня тоталната нечистотия, угарки от цигари и хвърлени бутилки. Но единствено, в случай че човек си вдигне погледа ще види много огромна част от паднала мазилка на спирката. Не знам по кое време е паднала, само че Слава Богу очевидно се е разминало без пострадвания. Та те запитвам КМЕТЕ, КЪДЕ СА ТЕЗИ ТВОИ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ? Тези, които би трябвало да дават отговор и управляват чистотата и поддържането на спирките и пространствата към тях. Нали Русе е най- европейският град на България, или към този момент това е отминала популярност... То не стига,че се подвигнаха цените на билетите, возим се в всякакви трошки, които са съвсем на моите години/ разбирай съвсем половин век/, ами нямаме сигурност и за живота си, до момента в който стоим по тия спирки и си мислим, дали аджеба няма да ми падне нещо на главата????

КМЕТЕ!!!!! Преди година-две ти писах за подлеза на Печатни платки... След моите трудове се извърши " козметичен ремонт " и до там... Ела да видиш в този момент на какво състояние. Писах ти и за парапетите на църквата "Свех Светих " по отношение на създаване на налична архитектурна среда за хората с увреждания и освен за тях. Ставаше въпрос за парапетите, които са по този начин нужни за възрастните хора, с цел да могат да влязат в храма, тъй като стълбите са прекомерно стръмни. Добре, че там най-малко се постараха и сложиха здрави парапети... Хайде в този момент размърдай малко тези твои подчинени, да свършат дребна работа и на ползу роду, освен да вземат заплати и да се разхождат по улиците. Приложила съм и снимков материал за доказателство. Очаквам бърза и своевременна реакция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР