Молим да имаме написано черно на бяло при колко бройки

...
Молим да имаме написано черно на бяло при колко бройки
Коментари Харесай

Ресторантьорите с много важни въпроси към Борисов

 Молим да имаме написано черно на бяло при какъв брой бройки ни отварят и при какъв брой ни затварят, тъй като министър ни беше заречен да бъдат отворени всички заведения при 120 на 100 000, а в този момент сме под 100 на 100 000. Това се показва в отворено писмо на Сдружение на заведенията в България и Българска асоциация на заведенията до министър-председателя. 

Вижте цялостния текст на писмото:

" Преди два дни в народен ефир Вие предложихте два разновидността за отваряне на заведенията:

1. Отваряне на първи февруари до 22:30 ч., с заплахата да бъдем отново затворени, в случай че се вдигнат случаите на заразяване с ковид,

или

2. Отваряне на 1 март на всички заведения и обезщетения за м. февруари.

Ден по-късно здравният министър Ангелов се е срещнал с браншова организация, която съставлява главно ползите на хотелиерите, като по техни думи той им е обяснил, че единственият вид е дневните заведения да отворят на 1 март, а вероятно на 15 март това да създадат и нощните. Това опонира на препоръчаните от Вас разновидности и несъмнено е в интерес на браншова организация, която има повече ползи в хотелиерството, в сравнение с в областта на заведенията. А и да не забравяме, че заведенията за хранене в хотелите работят към този момент повече от месец!

На 27.01.2021 година ние - Сдружение на заведенията в България и Българска асоциация на заведенията, организирахме митинг-концерт " Марш на Свободата ", на който няколко хиляди работещи в заведенията спокойно и културно обявиха изрично кой вид са избрали! А точно - отваряне на 1 февруари! Отговорът за отваряне на 1 февруари Ви го дадоха не трима ръководители на браншова организация, а хиляди представители на сектора!

Използваме случая, с цел да зададем и един извънредно значим въпрос към Вас:

Казвате, че при отваряне на 1 февруари рискуваме, в случай че се повиши броят на инфектираните, още веднъж да бъдем затворени. Но при колко дневно и при какъв % нови случаи това ще се случи? Молим да имаме написано черно на бяло при какъв брой бройки ни отварят и при какъв брой ни затварят, тъй като министър Ангелов ни беше заречен да бъдат отворени всички заведения при 120 на 100 000, а в този момент сме под 100 на 100 000.

Както към този момент неведнъж показахме, ние сме рационални и виновни хора, и желаеме да работим законно, да съблюдаваме публичния ред, както и всички нормативни документи.

С почитание: Браншовите организации на заведенията в България! Не на хотелиерите! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР