Моли-Мей Хейг каза, че прекарва най-добре“, тъй като е принудена

...
Моли-Мей Хейг каза, че прекарва най-добре“, тъй като е принудена
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг е принудена да използва по-голямата част от ваканцията си на Малдивите, тъй като „валят проливни дъждове“ всеки ден

Моли-Мей Хейг сподели, че „ прекарва най-добре “, защото е принудена да се възползва оптимално от дъждовната си почивка в Малдиви.

Бившата звезда на Острова на любовта и нейният избраник Томи Фюри отлетяха до тропическата дестинация с щерка си Бамби, с цел да отпразнуват празничния интервал. Те обаче напуснаха дъждовните условия на Обединеното кралство единствено с цел да бъдат посрещнати с пороен дъжд на превъзходния южноазиатски остров.

В Instagram Stories 24-годишната разгласява огледално селфи от луксозната си хотелска стая, до момента в който се майтапеше с дъжда. На фотографията тя раздруса бикини с необятни ленени панталони. Тя се прикри с необятна риза с копчета. „ Знаете, че ваканцията е хубава, когато всеки ден вали пороен дъжд... и към момента си прекарвате добре “, сподели тя.

След това тя показа видео от зоната на басейна на хотела, с цел да покаже изобилните превалявания. „ Всеки. Единичен. Ден “, добави Моли-Мей и разгласява емотикони със смеещо се лице.

Моли-Мей споделя моменти от луксознат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР