Молдова и „Газпром“ се договориха да удължат договора за доставки

...
Молдова и „Газпром“ се договориха да удължат договора за доставки
Коментари Харесай

Молдова подписа дългосрочен договор за газ с „Газпром“

Молдова и „ Газпром “ се договориха да удължат контракта за доставки на газ за републиката за пет години, доставките ще стартират на 1 ноември, оповестиха от пресслужбата на Министерството на инфраструктурата и районното развиване на Молдова, представени от РИА Новости.

" Преговорите сред молдовската делегация и „ Газпром” завършиха в Санкт Петербург. Съгласно съглашението договорът сред „ Газпром “ и „ Молдовагаз “ ще бъде продължен с пет години, като се употребява формулата, препоръчана от молдовската страна ", се споделя в изказване на министерството, публикувано във фейсбук.

Молдова и „ Газпром “ се договориха да одитират историческия дълг на компанията „ Молдовагаз “, заяви пресслужбата на Министерството на инфраструктурата и районното развиване на Молдова.

„ Молдова и „ Газпром “ реализираха кардинално съглашение по отношение на формулата за пресмятане на цената, одита на дълга на „ Молдовагаз “ и нуждата от следващи договаряния за определяне на график за изчислението “, написа на страницата на министерството във фейсбук.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР