Мокър нос, размахана опашка и светнали очи - онази неповторима

...
Мокър нос, размахана опашка и светнали очи - онази неповторима
Коментари Харесай

Бижута за домашни любимци? Да, и то какви!

Мокър нос, размахана опашка и светнали очи - онази неповторима обич, с която ни подаряват прелестните космати четириноги. Да знаеш, че постоянно има кой да те посрещне вкъщи, да бързаш да се прибереш с цел да го погалиш. Кучето! Има ли друго създание, на което сте способни да простите всичко единствено като ви огледа? А благото и омиротворяващо чувство на мъркащо в скута ви или галещо се в краката ви коте!


 Газпром Go Home и #ГАZwithme - трендовете през август 5 авг 2022 | Газпром Go Home и #ГАZwithme – трендовете през август. Два митинга извършиха пространството в така наречен Триьгълник...
Домашните любимци замязват на стопаните си, споделят. Буквално. А ето и още един метод да докажете това - с новите бижута на Тази година най-големият бижутериен бранд в света предлага напълно нова сбирка бижута за любимците ви! Нещо повече – с изключение на със специфичните огърлици Pandora, бижутата за домашни любимци са съвместими и с гривни и огърлици от емблематичната сбирка Pandora Moments.



Световният ден на кучето следва на 26 август и този специфичен ден можете да отбележите с превъзходен подарък за домашния си любим от Pandora. Аксесоарите, направени особено за четириноги от най-големия бижутериен бранд в света са от неповторими, щадящи материали и идват в три разнообразни дизайна – под формата на кучешки кокал, на сърце и на лапичка. Закачливите и блестящи бижута ще висят на огърлици в два цвята – черен и розов. Предлагат в четири разнообразни размера – по отношение на породата и размера на обичаните ви косматковци. Колиетата за кучета и котки се контролират, с цел да подсигуряват, че ще паснат съвършено на вратлето на пухкавия ви другар.



От екипът на Pandora подсигуряват, че материалите, от които са направени аксесоарите за животни, са по едно и също време издръжливи и щадящи. Специален плат, който е на растителна основа, е употребен за колиетата, а бижутата са от здрава неръждаема стомана, която е лека, не драска и не наранява.

Бижутата към този момент не са това което бяха. Pandora потвърждават това с новата си линия за домашни любимци, съвместима гривните и колиетата на емблематичната сбирка Pandora Moments. Колко блестящи и красиви разходки ви предстоят дружно – бижутата за домашни любимци на Pandora към този момент са факт.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР