Можете ли само да си представите да хванете партньора си

...
Можете ли само да си представите да хванете партньора си
Коментари Харесай

Три зодии, които скоро ще хванат партньора си в лъжа

Можете ли единствено да си визиите да хванете колегата си в неистина? Колко опустошително би било това за вас? Със сигурност чувството е извънредно, само че за жалост има двойки, които минават през това. Макар на пръв взор концепцията за неприкритост в една връзка постоянно да е на напред във времето, от време на време сътрудниците пазят секрети един от различен.  Съвсем скоро това ще схванат някои от представителите на три зодии и то от първо лице. Така че подгответе мозъка си за тази мисъл, тъй като сте на път да разберете, че вашият сътрудник ви е лъгал.

В някои случаи лъжата може да подкопае основите на връзката ви, а в други тя да е по-безобидна, само че въпреки всичко възприятието сигурно не е прелестно. Това, за което сте излъгани, ще бъде тематика за полемика, а по какъв начин ще се справите с това ще зависи от вас.

Ето и кои са тези три зодии, които скоро ще заловен колегата си в неистина

Стрелец

Ако има нещо, което в действителност ненавиждате, това е да би трябвало още веднъж да се справяте със личната си доверчивост. Пак го направихте, Стрелец. Доверихте се на неверния човек и даже когато започнахте да разбирате лъжливите му схеми, вие опитвахте да убедите самите себе си, че той е откровен и прям с вас. И ето ви през днешния ден – към този момент сте изцяло наясно с лъжите му и опустошени от тях. Това е някого, който сте обичали, евентуално може да сте били и бясно влюбени в него. Ще хванете този човек в неистина, която ще бъде толкоз умопомрачителна, че ще се чудите за какво въобще сте били с него. Направихте още една неточност в любовта и в този момент плащате за това.

Водолей

Нов ден, нова неистина – по този начин минава всекидневието с колегата ви. Това, което в миналото е било толкоз ужасно, явно е било построено въз основата на фалш и двуличие. Този човек не е просто измамник, който е пропилял времето ви и ви е наранил, а ви употребява повече, в сравнение с допускате. Например той може да се е нуждаел от пари и да изиска помощ от вас, което като цяло не би било огромна работа, до момента в който не разберете защо му трябват. Може с тях да прави дарове на друга. Това са непрестанни неистини и към този момент сте чули задоволително такива. Крайно време е да изхвърлите този човек от живота си, без да му давате късмет да ви оплете в мрежите си още веднъж.

Риби

Вие сте един от тези хора, за които прозрачността и истината в една връзка са наложителни. Без секрети, без изненади. Ако някой желае да държи сърцето ви, тогава е по-добре да бъде почтен за всеки един аспект от живота си, като тайните не са позволение. Това обаче може да изплаши половинката ви. Той може да се почувства по този начин като че ли няма право да кихат, без да ви каже за това. Вашата потребност да контролирате всичко, даже страстите, от време на време плаши сътрудниците ви. Те се нуждаят от своите дребни секрети, които вие няма да им позволите да имат, колкото и безобидни да са. Така че, когато разберете, че са ви лъгали, разберете, че сте изиграли роля в тази машинация. Хората имат дефекти и това е изцяло обикновено, просто го приемете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР