Можете да следите своя дневен хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите своя дневен хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 21 януари 2018 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Пазете персоналните си граници и персоналното си пространство. Някой се пробва да се намеси доста жестоко в живота ви и не трябва да го позволявате никога. Обърнете внимание на най-близките ви, може да разчитате на тях изцяло.

Телец

Бъдете по-малко сериозни към другите и не подценявайте правото им да имат лично виждане за нещата, които ги вълнуват. Около вас може да стане малко по-нервно и с напрежение. Включете възприятието си за комизъм и не се поддавайте на провокации.

Близнаци

Ще измененията мнението си по въпрос, след направена консултация със експерти. Това ще ви помогне по-бързо да се ориентирате в обстановката, като извършите нужното и поемете в вярната посока. Отделете си време за отмора и занимавка с занимание.

Рак

Настроени сте рисковано. Идеята да пътувате е чудесна, стига да сте с подобаващите хора. Оставите ли се на инерцията и продължите да се трудите без отмора, рискувате да понижите физическата си и прочувствена резистентност.

Лъв

Днес се пазете от измами. Находчива концепция ще повдигне духа ви и с креативен метод ще работите по осъществяване на уговорките си през днешния ден. За реализацията й ще ви е нужно съдействието на хора, осведомени с детайлите.

Дева

Ще гледате метафизичен на нещата, въпреки и с едно мислено. Ден на огромни благоприятни условия. Мислете огромно, мислете в вероятност и бъдете подготвени за деяние. Правете това, което ви се прави и най-малко през днешния ден слушайте единствено себе си.

Везни

Нужно да извършите взаимни отстъпки с навика си да мърморите и недоволствате от всичко, направено от другите. Бъдете толерантни и търпими към близките. Не всички имат вашия удобен и съответен метод и визия. На някои хора ще е нужно дълго да им се изяснява.

Скорпион

Първите неща - първи. Много значимо е да си подредите целите, с цел да не се загубите в най-различни несъществени, само че времеемки задания. Мислете световно, действайте локално, знаете максимата, приложете я!

Стрелец

Придържайте се към личните си правила и няма да сгрешите. Последователно следвайте задачите си, по този начин както вие умеете, като нито за момент не губете вярата си. Запазете за себе си вълненията и не давайте израз на обземащите ви страсти.

Козирог

Ще бъдете в центъра на вниманието, ще се допитват до вас по какъв начин най-добре да бъдат свършени едни или други задания. Това е добър тласък за вас и ви прави по-организирани. Измъчват ви подозрения в персонален проект, само че ще ги преодолеете.

Водолей

Впечатлението, което оставяте след себе си е на хора с положително сърце, знаещи какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Днес отделете време да извършите по-красива ситуацията към себе си. Пуснете пролетта да влее в душата, в сърцето ви и във всичко, с което се захващате.

Риби

Днес самочувствието ще се подхрани от интереса на авторитетен човек към вас. Ще действате въодушевено и ще сте сполучливи при реализирането на задачите си в персонален и настоятелен проект. Мнозина ще са блестящо нападателни, само че е целесъобразно.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР