Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 13 декември 2018 г.

Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Сега може да се отпуснете и да спрете да мислите за отговорностите си. Помислете къде можете да отидете и да се забавлявате, а не какво би трябвало да свършите.

Телец

Днес за вас няма да има невъзможни неща, само че не правете грешката да губите време в това, да се наслаждавате на личните си сили. Така единствено ще ги разпилеете и похабите на вятъра.

Близнаци

Днес не си мислете, че сте прави за всичко. Не единствено вие имате мнение и освен вашето е вярно. Зачитайте непознатото мнение.

Рак

За вас през днешния ден ще е изключително значима способността ви, от на пръв взор незначителни неща да извършите заключения, които даже са правилни. Не задълбавайте обаче доста в детайлностите, тъй като ще се изгубите в тях.

Лъв

През този ден направете всичко допустимо да си починете. Дори в случай че за задачата се наложи да откажете да извършите свое обвързване. И вие сте човек, тъй че, в случай че някой не го схваща му го напомнете изрично.

Дева

Днес ще станете очевидци на огромни промени, които обаче няма да ви засягат пряко…е, в случай че самите вие не желаете да се замесите. Ако не желаете проблеми, по-добре ще е да стоите настрани.

Везни

Днес не разчитайте на чара си. Красотата е едно, а мозъка – напълно друго. Имате и от двете, само че заложете на второто.

Скорпион

През този ден е доста значимо да не допускате неточности. Бъдете деликатни и се вглеждайте във всичко, тъй че да съумеете да го забележите.

Стрелец

През този ден гледайте на нещата действително. Ако получавате подмятания по отношение на самочувствието ви, не нападайте индивида – той го прави с положителни планове, защото арогантното държание вреди на първо място на вас самите.

Козирог

Днес не планирайте нищо и оставете събитията да се развиват сами. Най-доброто, което можете да извършите е да се отпуснете и да не насилвате нещата.

Водолей

Това, от което най-вече ще имате потребност през днешния ден е романтика, обич и деликатност. Тези от вас, които не са сами, би трябвало да заобикалят ексцентричните неща в любовния живот.

Риби

Без значение, по какъв начин ще премине денят ви, вечерта прекарайте в тиха фамилна конюнктура или със скъпи другари. По този метод доста ще си починете и ще се заредите с сила за идващия ден.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР