Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 18 октомври 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес би трябвало да си поставите за цел да се справите със личните си страсти и потребности преди всичко. Оставете всички останали на назад във времето, въпреки всичко най-важното е вие да сте добре. По-късно помогнете и на другите.

Телец

Вашият мозък е жаден за нови познания, информация и провокации. Дайте му това, от което се нуждае. Намерете някаква нова, потребна информация, сигурно ще ви бъде от изгода в бъдеще.

Близнаци

Днес ще ви е извънредно мъчно да разграничавате нещата, това е частично, тъй като не вярвате изцяло на вашата вътрешен глас. Уверете се, че имате достъп до по-дълбоките си инстинкти.

Рак

Днес се намирате в доста комплицирано състояние, само че можете да го измененията, стига да желаете. Ще бъдете в положение да подмените запас, който сте считали за привършен, тъй че дръжте очите си отворени.

Лъв

Имате потребност да проведете диалог с избран човек. И ще получите този диалог по-лесно, в сравнение с допускате. Това може да ви хареса и ще разберете, че сте в положение да употребявате тази връзка.

Дева

Чувствате се някак отритнати и подценени, само че това може да се окаже отлично за вас. Това е добър миг да погледнете нещата от нова вероятност и да видите дали можете да накарате хората си да създадат дребни промени.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР