Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 16 декември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес е по-добре да се фокусирате върху независими планове. Работата в екип не ви се получава изключително добре. Опитайте да не критикувате прекомерно близките, тъй като може да се обидят.

Телец

Днес вашите сътрудници или другари ще се опитат да се възползват от добротата ви. Покажете им ясно същинската си същина, с цел да схванат, че не могат да ви се качват на главата.

Близнаци

Покажете вашата уникалност по всички вероятни способи през днешния ден. Обикновено хората си построяват неверна визия за вас и в този момент е моментът да им разкриете неповторимата си същина.

Рак

Днес не се чувствате в естетика със себе си. Вашите усеща и упования се разминават с реакциите на хората към вас. Опитайте да не се тревожите за това, хората ще стартират да ви схващат още веднъж.

Лъв

Не се натоварвайте прекомерно през днешния ден. Трябва да действате постепенно и рационално, с цел да постигнете всичко, което желаете. Ще осъзнаете, че дилемите стават доста по-трудни, в случай че избързвате.

Дева

Вие и вашият шанс сте в страховит синхрон през днешния ден. Ще ви бъде по-лесно от всеки път да се изкачите по стълбата на триумфа. Днес ще бъдете командвани от повече хора от нормално.

Везни

Ще получите непредвидена помощ и то от човек, който в никакъв случай не сте подозирали, че ще ви помогне. Всичко ще стане доста по-лесно за вас, тъй че благодарете на този човек при първа опция.

Скорпион

Днес сте доста по-социални от нормално. Искате да сте заобиколени от хора непрекъснато. Поканете няколко другари на посетители и прекарайте деня в сладки приказки.

Стрелец

Днес се чувствате мощно свързани с природата и земята. Вашата сила е такава, че би трябвало да вършиме нещо, при което сте по отношение на природата. Излет, градинарство, разходка.

Козирог

Време е да спрете да позволявате на хората да се възползват от вас. Трябва всеки да си знае отговорностите и да ги извършва. Спрете да се натоварвате ненужно, поради другите.

Водолей

Днес би трябвало да се справите с човек от предишното си. Може би някогашен другар, сътрудник или човек от любовния ви живот. Те няма да ви улеснят, само че не влагайте доста страсти и ще се справите.

Риби

Новите правила доста ви пречат да си изпълнявате ежедневните отговорности. Вие сте изобретателен човек, който постоянно измисля решения. Потърсете малка врата в тези правила.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР