Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 22 август 2018 г.

Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

И през днешния ден, както нормално, сте склонни към недообмислени действия. Макар и да се досещате, че някои ваши дейности могат да имат съществени и неприятни последици, всичко ще вършите по своему, надявайки се на шанс и удобно стичане на събитията.

Телец

Странностите, които стават във вашето обграждане към този момент от много дълго време, повече не би трябвало да се пренебрегват, и затова през днешния ден отделете на това колкото се може повече внимание. За благополучие, вие разполагате с задоволително време, с цел да се заемете напълно с тези неща

Близнаци

Днес ще разберете, че някаква страница в персоналния ви живот, която никога не е трябвало да се обръща, въпреки всичко се е обърнала. Какво пък, след нея обезателно ще последва още една, а по-късно още, и още...

Рак

Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности.

Лъв

Не се учудвайте, че някои хора ви разочароват, а някои ви радват и удивляват. За благополучие в този момент ще имате повече работа с последните. Има още едно предписание, което би трябвало да следвате: колкото повече вложите в работата си, толкоз повече резултати ще получите.

Дева

Не би трябвало да игнорирате новите и забавни хора, които ще се срещат с вас през днешния ден. Срещите с тях са подарък от Луната, която желае да ви отдалечи от всички компликации и изобщо от всичко, което може да бъде за вас неприятно.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР