Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 21 септември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Още един ден, в който се криете от света, а повода за това още не е известна нито на вас, нито на хората, към вас. Хората към вас ви обичат и поддържат, тъй че спрете да се затваряте в себе си, всичко ще бъде наред.

Телец

Днешният ден е съдбоносен за съществени занимания. Организирайте си една луда вечер, прекарана с другари и се забавлявайте като за последно. Има единствено един проблем- финансовата страна на нещата, само че не допускайте това да ви отчайва.

Близнаци

Повечето хора жадуват да свърши работния ден, с цел да излязат на открито. Вие обаче сте си основали супер уютно място у дома и то ви е безусловно задоволително. Ако и хората, които обичате, са към вас, ще бъдете най-щастливите.

Рак

Днешният ден ще бъде претрупан и доста под напрежение, само че не се депресирайте. Вечерта ви ще бъде доста вълнуваща и занимателна. Ще прекарате вечерта на открито, с другари, което ще ви се отрази доста добре, ще се разнообразите и разведрите.

Лъв

Вие не сте от хората, които се опасяват да кажат това, което мислят или се срамят от нещо. Днес обаче ще изпитате мощно терзание в избрана обстановка и ще се наложи да се справите с това възприятие, което ви е доста непознато.

Дева

Емоциите ви бушуват и даже самите вие не можете да разберете какво мислите и какво чувствате. Мислите единствено за идващите няколко дни и забравяте да се наслаждавате на момента. Това е огромна неточност. Поправете се.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР