Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 28 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес би трябвало да се освободите от доста неща. В множеството случаи ще би трябвало да пуснете тъкмо нещата, които ви карат да се чувствате най-комфортно. Не бъдете сантиментални, а правете нещата, които ще ви карат да вървите напред.

Телец

Днес сте извънредно изобретателни и би трябвало да покажете това на хората към вас и на целия свят. Не се тормозете да кажете концепциите си, тъй като те са в действителност неповторими. Днес сте артистично настроени, възползвайте се.

Близнаци

Трябва да изпробвате нови неща през днешния ден, даже в случай че вашите практики са ви комфортни - в действителност, изключително в случай че са! Опитайте се да се придвижите напред и да накарате хората си да видят по какъв начин би трябвало да се работи.

Рак

Днес ще имате доста нови и гениални хрумвания, тъй че не ги подценявайте, а работете по тях. Може да сте измислили нещо велико, не го оставяйте. Днес сте заредени с доста позитивна сила, което ще ви бъде от изгода при реализирането на концепциите.

Лъв

Днешният ден се задвижда от творчество и от изкуство, тъй че се възползвайте и дайте и своя принос. Разнообразете работния ден, пробвайте някаква артистична активност или най-малко се срещнете с такива хора.

Дева

Хората не дават отговор на прочувствените апели през днешния ден, тъй че може да се почувствате по този начин, като че ли се биете с една ръка, завързана зад тила ви. Ако употребявате мозъка си, може да имате съществени победи през днешния ден!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР