Можете да си направите собствено Ferrari от Лего - или,

...
Можете да си направите собствено Ferrari от Лего - или,
Коментари Харесай

Това уникално Ferrari е най-добре изглеждащият автомобил, който ще видите днес

Можете да си извършите лично Ferrari от Лего - или, в случай че разполагате със средства, можете просто да си извършите същинско Ferrari.

Италианският авто производител преди малко показа неповторим, поръчков SP48 Unica, основан в границите на програмата Special Projects, която разрешава на най-хубавите клиенти да основават неповторими коли в тандем с дизайнерския екип на Ferrari.

Анонимният притежател е работил с Флавио Манцони, основния дизайнер на компанията, с цел да сътвори този яркочервен суперавтомобил въз основата на F8 Tributo. Той е оборудван с V-8 мотор с два турбокомпресора на този автомобил и евентуално получава същите 710 к. с. и 568 фута стерлинги въртящ миг, само че има и някои забележителни промени.

В съпоставяне с Tributo това поръчково Ferrari има по-ъгловато тяло с форма на стрела. За да се реализира този резултат, фаровете и задните светлини са напълно модифицирани, като задните светлини са въодушевени от Ferrari Roma.

 width=

За да се сътвори усещане, че автомобилът е основан от едно само парче метал, предният прозорец е изработен с резултат на козирка, тъй че да наподобява, че се простира върху покрива. Тази динамичност е подчертана от по-малките странични прозорци и изцяло отстраненото задно стъкло. Навсякъде другаде предната решетка е напълно модифицирана, с цел да има тримерен резултат, а шестоъгълната й шарка се появява още веднъж на покрива и в интериора на автомобила.

 width=
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР