Можем да си пожелаем светли дни в личен план, но

...
Можем да си пожелаем светли дни в личен план, но
Коментари Харесай

Валерия Велева: Кирил Петков не осъзнава, че върви по жарава

" Можем да си пожелаем светли дни в персонален проект, само че светли дни за българската политика сякаш не виждам. Изминалата година беше турбулентна за българската политика с процеси, които безусловно разбъркаха политическия ландшафт, с политически неустойчиви спечелили. Както и една коалиция, която е странна и необикновена, и с отлагани проблеми, чието решение по никакъв начин няма да бъде елементарно ".

Това сподели журналистът Валерия Велева в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите ѝ пред четворната коалиция има доста тежки проблеми - здравна, енергийна и икономическа рецесия. А идващата година ще е още по-трудна.

" Не считам, че има мощ, която да изкара всеобщо българите на улицата сега. Социално неодобрение ще има. Тепърва българите ще схвана какъв злокобен ще е ударът по джоба им. Те към момента не са го разбрали, защото мораториумът задържа едни цени, които по-късно ще бъдат отприщени. Обикновено споделяме, че зимните месеци са тежки, тук ще се разшири времевият периметър за тестване на българите ", уточни Валерия Велева.

А най-важното било в тази обстановка да се види е какво прави страната.

" Много е значимо в такава обстановка да се види водачът и онази авторитетна фигура, на която обществото сега да има това доверие. Лично за себе си не я виждам тази фигура. Кирил Петков от ден на ден и повече ще схваща какво значи да си министър-председател и да вземаш решения не за твоя бизнес, а за цялата страна, когато ползите са доста спорни ", сподели още Валерия Велева.

Велева е безапелационна, че Радев е бил мощен, когато против себе си е имал зложелател и му следва интервала, в който ще събира негативи.

" Ако Кирил Петков реши да отвори вратите на Северна Македония - първият човек, който ще напусне обединението ще бъде Корнелия Нинова, тъй като тя не е политик еднодневка, с цел да си постави такова леке в биографията. Също по този начин " ИТН " няма да одобряват такава стъпка. Кирил Петков върви по жарава, само че той не осъзнава това нещо ", сподели още журналистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР