Може и да не ни е приятно, но светът се

...
Може и да не ни е приятно, но светът се
Коментари Харесай

Какви коли карат богаташите в България

Може и да не ни е прелестно, само че светът се върти от тези 1% от международното население, в което е съсредоточено над 90% от благосъстоянието. Миналата година имах опцията да се докосна за няколко часа до света на тези 1% от хората, които дефинират с каква скорост ще се върти Земята.

Направих го на борда на Rolls-Royce Black Badge Ghost с цена от 985 000 лева Сега, при започване на 2024 година, поглеждам към масивите на КАТ, с цел да ви опиша какво обичат да карат богатите в България.

Първо, като съм почнал с Rolls-Royce, ще завърша с тази марка, констатирайки, че към 01.01.2024 година на доклад в КАТ се водят 79 броя Rolls-Royce. И най-впечатляващото тук: към този момент има и един електрически RR Spectre.

На доклад при започване на 2024 година се водят 149 броя Ferrari, само че не са се купували доста „ кончета ” през миналата година. Ferrari SF90 Spider е бил най-предпочитаният избор т за богатите у нас, като автопаркът се е нараснал с шест (един нов и пет употребявани) такива екземпляра. Roma (два нови и два употребявани) и California T (по три нови и употребявани) са другите модели, привлекли интереса.

Почти същият (144) е броят на записаните коли Lamborghini.

Кой е най-предпочитаният модел на Lambo, какъв брой са Bentley-тата у нас, за какво КАТ счита, че Aston Martin е „ Остън Мартин ” –
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР