Може и да е петък (при това 13), но от

...
Може и да е петък (при това 13), но от
Коментари Харесай

Нацизъм в България; COVID премеждия; и плащат ли си или не тока ромите

Може и да е петък (при това 13), само че от последния петък (13-и) България влезе в нещо като непрестанен, призрачен понеделник. Помните ли… 13 март?

Не знам дали сте забелязали, само че, макар че е средата на ноември, календари за 2021 година просто няма. Обикновено по това време се разменят календари, компаниите поръчват на печатниците, подаряват на клиенти, по магазините към този момент има шарени календари за идната година, но…

… не и в този момент. На хората май просто към този момент не им пука какъв ден е или месец, или година…

Решили, че от незаинтересованост не им обръщаме внимание, странните вести взеха обаче да се случват все по-често, на инат на подправеното ни успокоение. И, тъй като е финалът на седмицата, е време да хвърлим едно око на това какво ни/ви държа вниманието през миналите седем дни.

Понеже започнах с намек за Коронавирус, да продължим по темата…

Коронавирус към този момент си има представител пред министър-председателя в НОЩ – в лицето на доцент Мангъров. Ето клипче за удостоверение.



...

Коронавирус КЛИНИКАТА си има представител, желаех да кажа.

Трябва да отбележим стоическото самообладание на проф. Асен Балтов и проф..

С назначението на Мангъров за началник на Коронавирус в България… на Коронавирус клиника, желаех да кажа… се случи, несъмнено, най-очакваното – гласът на почитателите му и почитателите на сектата на Мън стана ОЩЕ по-силен. Рефренът: „ Само грипче “ бе подет от още по-гласовит хор. Честито! Разбрахме, че маските може и да „ миришат на джоб “, но… значимото е в джоба да има парички от рекламки. И тогава миризмата е търпима. Пак Честито! Дотук – нищо ненадейно. Човек ще реши, че всичко е било авансово планувано, че някой да си направи име,

тъй като в беге „ прочут “ = „ издирван “ = „ заплатен “. $$$

Важното е да сме живи и здрави! Или пък не…

Сектата на Мън усили децибелите, само че – за положително или зло – не промени репертоара. Още сме на равнище: „ не е правилно! “

Статистиките демонстрират повишена смъртност, лечебните заведения са претрупани, колите за спешна помощ отхвърлят да возят пациенти, с цел да не популяризират Коронавирус, от сектата на Мън са безапелационни: „ НЕ Е ВЕРНО! “

Математиците им споделят, че формулата демонстрира: отиваме от „ зле “ към „ злополука “ ------> Не е правилно!

Професори, доктори, лекари им говорят… Не е правилно!

Видят някой тъп уебсайт, който сред новините за октопод-пророк, извънземни в държавното управление и демонски ритуали, им каже, че Коронавирус е измама… „ Ааа, прави са! “ – и си го цитират во веки!

Проста логичност на Мън: всички лъжат, щото… щото… ъм… международна интрига, илюминати, рептили!

А тоя, дето явно си прави евтина реклама, като ти цялостни главата с нелепости? Аа-а-а, доста апелирам!—той е прав…

Разплискàхме легена, дами и господа…

***

Продължаваме нататък.

Като си приказваме за вируси… стигаме до вируса на нацитата.

Проф. Мирчев бил преподавал всякакви нещица, които доста припомнят на уроци от гимназия в Германия…

… през 1939 година

Говорил (в лекциите си!), че евреите направлявали, били доста мощни, може ли, видите ли вие, да се превърнем в еврейска държава…

Хм…



...

Та, курсът се казвал „ Социална работа с ЕТНО групи “ и го имало и в YouTube (да, да… надявай се на линк!) Човекът разказвал по какъв начин ромите, КАТО ОБЩНОСТ (демек – по този начин „ на едро “, „ нацяло “), не си плащали тока. Арабите, които идвали като бежанци, щели да желаят предизборни акции на арабски.

Цитат: „ […]ромите в България – много нападателна общественост, с доста нападателно държание. Нарича бежанците от Афганистан, Ирак, Сирия и Африка, че са надълбоко необразовани хора, неспособни да уча[…]не става въпрос за обективно показване на просвета, а става въпрос за предизборната акция на Хитлер”, споделя студентът “ – завършек на цитата!

Очарователно.



...

Ще се изненадате колко… в действителност няма да се изненадате – професорът има мноооооого бранители в интернет пространството, които с пяна на уста пазят метода му на преподаване.

Една къса информация за професора: кандидат-кмет за София от Българска социалистическа партия. Син на някогашния секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия Cтoян Михaйлoв – завеждащ отдел „ Агитация и агитация “; един от основателите на „ Възродителния развой “.

Ти да видиш!

Българска социалистическа партия не бяха ли лява партия? Левите не се ли мразеха с крайно-десните? Ееее, дано сме съвременни, бе! Какво значат тука някакви си направления – ляво… дясно… сред другари по расизъм?

Историята е забелязала едно простичко нещо, а точно: нацитата са жалки комплексари, които са излъгали още по-жалки от тях комплексари да им се доверят и да им дадат властта в ръцете. И всичко това е стъпило единствено на основите на омразата към света, за който ПРЕДПОЧИТАШ да вярваш, че се е съюзил против теб, в сравнение с да си признаеш, че си тъп като чук и не ставаш за нищо… надлежно си презрян и отблъснат.

Мнозина си мислят, че нацитата в Третия райх са били доста умни и са били „ огромната работа “ и си мечтаят за някаква такава „ страна “. Истината е, че даже да е имало няколко умни сред тях, масата са си били комплексирани чукундури, като са се различавали единствено по това кой е просто вманиачен и тъп, и кой с изключение на вманиачен и тъп е и лаком за власт и пари. Това са двете групи нацита. И, в случай че бяха спечелили войната, светът щеше да се раздели на две групи: малко на брой „ определени “, които щяха да колят и да бесят, да имат всичко и да си вършат каквото искат; и техните плебеи, с който да си вършат каквото си изискат.

Познайте вие в коя група щяхте да сте.

#Гении

***

Като заговорихме за секти и нацизъм…

Адвокатските адвокатски фирми, които Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския нае, с цел да му водят „ борбите “ за оборване на изборните резултати, започнаха една по една да се отхвърлят от делата… ¯_(ツ)_/¯

Оказва се, че когато приказваш пред медиите, можеш да казваш неща като „ машинация “ и че „ имаш доказателства “. Но, когато влезеш в съда, трябвало да ги представиш. И също по този начин се оказало, че в случай че те питат „ имаш ли доказателства “ и кажеш „ да “, а не ги предоставиш, се счита за неистина. А това пък е нелегално и юристите, които показват сходен иск, подлежат на наказания. И те толкоз „ имат “ доказателства, че един по един се отхвърлят да съставляват Тръмпти Дъмпти.

Секунда, да намеря подобаващ „ коментар “… Ето:



...

Първо юристите му в Аризона – „ Снел & Уилмър “ се отдръпнаха, а по-късно и тези от Пенсилвания – „ Портър Райт Морис & Артър “ се отхвърлиха да го съставляват, тъй като очевидно на никой не му се ще да се забърква в явно противозаконни дивотии.

Прави ми усещане, че доста от почитателите на нацитата в България са и почитатели на Тръмп, само че това си има разумно пояснение.

О, оказа се, че към този момент няма Тръмп+FOX News = ВНЛ…

Край, съсухри се таз обич неизмерима. FOX News изневериха на обичания жанр на Тръмпти Дъмпти и взеха, че споделиха истината тоя път – че Тръмпти е изгубил изборите. И „ реакцията “ не закъсня. Тръмп стартира да ги плюе и да споделя, че са „ не запомнили златната си гъска “… т.е. – него.

. daytime ratings have completely collapsed. Weekend daytime even WORSE. Very sad to watch this happen, but they forgot what made them successful, what got them there. They forgot the Golden Goose. The biggest difference between the 2016 Election, and 2020, was!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)

Очарователно е самичък да се наскърбява по този начин и да икономисва работата на всички, които пишем ирония. „ […] те не помниха какво ги направи сполучливи, какво ги докара до такава степен. Те не помниха тяхната златна гъска[…] “

Не ми се ще да се дублирам, но… Очарователно!

Но пък е реалност, че Тръмп наподобява малко на гъ… ска.

За похлупак – вестник Las Vegas Review-Journal, благосъстоятелност на Шелдън Аделсон, който е милиардер и е така наречен мега-донор на акциите на Тръмп, който го финансира още от изборите през 2016 година, та до днес… излезе с материал, в който се споделя, че президентът просто би трябвало да признае, че е загубил…

***

И по този начин се изтърколи още една седмица сред вирусите по улицата и вирусите в политиката и по университетите.

Пазете се, носете си маските, мийте си ръцете, къпете се по-често, в случай че не ви се постанова да излизате – стойте си у дома. Може да спасите живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР