Може да смятате, че да държите камерата си изключена по

...
Може да смятате, че да държите камерата си изключена по
Коментари Харесай

Изключената камера по време на работни срещи може да ви докара проблеми. Защо?

Може да смятате, че да държите камерата си изключена по време на позвъняване в Zoom е окей, само че шефът ви най-вероятно не мисли по този начин.

Около 92% от ръководителите са съгласни, че чиновниците, които постоянно изключват камерата или звука си по време на видео диалози, евентуално нямат дълготрайно бъдеще в компанията, съгласно отчет, оповестен от Vyopta - компания, фокусирана върху анализите на артикули, употребявани за възстановяване на видео и уеб съдействие. За отчета Wakefield Research интервюира 200 американски ръководители в компании с 500 или повече чиновници.

Около 43% от ръководителите подозират, че чиновниците, които са с изключен микрофон или изключена камера по време на видео срещи на екипа, преглеждат уеб страници или обществени медии, до момента в който 40% имат вяра, че те си пишат с някого.

Работещите от у дома обаче мъчно могат да покажат ангажираност. Почти всички интервюирани ръководители (96%) имат вяра, че работещите от у дома са в по-неизгодно състояние в съпоставяне със своите сътрудници на място.

Като цяло най-хубавата процедура е да се присъедините с включена камера, споделя Алекса Хелмс, журналист и треньор по обществено говорене, който дава образование за етикет в Zoom на клиентите. „ Наистина е значимо да покажеш лицето си, най-малко първоначално. Показва почитание и професионализъм “, споделя Хелмс.

За тези служащи, които се тормозят, че работното им пространство не наподобява задоволително професионално, Хелмс предлага потреблението на виртуален или мъгляв декор, написа Вести.

Поддържането на камерата включена в действителност може да насърчи доверие. Само към 61% от интервюираните ръководители изцяло се доверяват на служащите си, че могат да работят отдалечено.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР