Може да измина повече от месец от новината за раздялата

...
Може да измина повече от месец от новината за раздялата
Коментари Харесай

Хю Джакман и една непозната блондинка

Може да измина повече от месец от новината за раздялата на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес, само че огромна част от почитателите им към момента не могат да проумеят по какъв начин тази симпатична двойка реши да постави завършек на брака си след 27 години.
 Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес стартират живота си на чисто след развода
Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес след развода - по какъв начин продължава животът им

Без сълзи и драми

Сега обаче всеки продължава по своя път, а 55-годишният артист от " Х-Мен " към този момент е на вълна занимания. Той беше видян при започване на седмицата в Ню Йорк, където участва на празненство в компанията на непозната жена.

Блондинката беше облечена в дълга черна рокля и блестящи обувки на ток, до момента в който 55-годишният Джакман беше небрежно-елегантен в тъмносини сако и панталон в композиция с бяла тениска. Двамата са си тръгнали с една кола,.

Според изданието дамата евентуално е Дона Дейнти, брачна половинка на промоутъра Пол Дейнти, който също е участвал на празненството. Но тази информация за момента не е доказана. Както и не е ясно какво е естеството на връзките на артиста и русокоската.
 С към този момент някогашната си половинка Дебора-Лий

С към този момент някогашната си половинка Дебора-Лий

" Бяхме благословени да споделим съвсем три десетилетия дружно в един прелестен, изпълнен с обич брак. Пътуването ни напред се трансформира и взехме решение да се разделим, с цел да следваме самостоятелното си израстване ", се споделяше в общото изказване на Хю Джакман и 67-годишната.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР