Може да е знак и за сдобряване с баща йБебето

...
Може да е знак и за сдобряване с баща йБебето
Коментари Харесай

Любимият котарак на Меган Маркъл се казвал Арчи

Може да е знак и за помиряване с татко й
Бебето на Мегън и Хари, Арчи, е кръстено на домашната котка на херцогинята и американски комикс от предишното, имат вяра доближени на майката на кралския внук.

Бъдещата херцогиня на Съсекс разказвала на приятелите си за обичаната си котка Арчи. Те считат, че името на новороденото може да е носталгична отпратка към домашния любим, който е бил обожаван и от майката на Меган, Дория Рагланд (62), написа The Sun.

Бивш непосредствен другар споделил за изданието: Дория избави Арчи и той стана значима част от фамилията. Меган обичаше да играе с него и постоянно говореше за него с приятелите си.

" Не е изненада, че е кръстила бебето си Арчи. Тя обичаше тази котка “.

Смята се, че той е умрял, до момента в който Меган е била в колежа в Илинойс. Той бил кръстен на основния воин в американския комикс " Арчи “, който тя е събирала със своя татко Томас.

Според разказите Меган е била " захласната “ от лудориите на рижата тийнейджърка Арчи Андрюс - и името на бебето й може да е кимване към татко й, макар бурните им връзки.

Приятелят й споделя: " Тя беше подготвена да прекара уикенда в магазина, с цел да си купи комикса. Това може да е леко кимване към татко й. Той беше този, който я възпламени по това занимание, това беше тяхното " правене на нещо дружно “. Той обикаляше с колата дълго, с цел да я изненада с последното издание на комикса. Меган имаше най-малко 100. Може би това е метод да се сближи с татко й, даже след всичко, което се случи “.

 

  

 

г
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР