Може да е притеснително, когато на таблото ви светне страховита

...
Може да е притеснително, когато на таблото ви светне страховита
Коментари Харесай

„Аз съм механик – шофьорите, които забележат един ключов знак, трябва незабавно да продадат моторите си“

Може да е притеснително, когато на таблото ви светне страховита предупредителна светлина – и един монтьор прикани хората да продадат колата си, в случай че вижте едно съответно предизвестие.

Скоти Килмър е монтьор от 56 години и разкри по кое време е време да продадете използваните си коли, с цел да избегнете нуждата да харчите пари за скъпи сметки за ремонт.

Никой не желае да му се каже, че би трябвало да похарчи хиляди за ремонт на колата си, а специалистът разкри какъв брой е значимо да се записва кола, преди да зародят съществени проблеми - защото някои елементи „ може да не си коства да се влага “.

Първият сигнален знак се натъква на проблем с трансмисията на автомобила, именуван още нейната скоростна кутия. „ Днес ще ви кажа по кое време е подобаващото време да се отървете от използвана кола. Сега тази има идеално работещ мотор, само че трансмисията понякога издава мощно дрънкане, когато превключва “, показа той във видеоклип в YouTube, съгласно Daily Record.

„ Сега нямаше да го направи за мен след половин час шофиране, тъй че в този момент е моментът да се отърва от него, тъй като поправянето на 4x4 с автоматик може да бъде голям разход, тъй че в случай че ще продавате използвана кола, продайте я, преди да се е развалила изцяло. Но се уверете, че сте ги уведомили в какво се забъркват. "

Поправка на автоматизирана скоростна кутия постоянно може да идва със „ обилни разноски “ съгласно Motorway.co.uk. Това се дължи на " комплицираната хидравлика и електроника, включени в системата ". Други скъпи проблеми за премахване са подмяната на въздушни възглавници, стартерни мотори, радиатори, турбокомпресори и кормилни рейки.

Експертите от Haynes също повториха това и разкриха, че някои автомобилни елементи могат да накарат водачите да заплащат хиляди за ремонт. Например каталитичният преобразувател е един от най-скъпите продукти за промяна, защото може да коства над £2000. Други скъпи елементи включват промяна на съединителя или ново ECU (блок за ръководство на двигателя), което може да надвиши £1200.

Въпреки това е срещу закона да бъдете почтени с евентуалните купувачи по отношение на положението на автомобила съгласно Закона за DAS те обявиха: „ Можете също по този начин да бъдете упрекнати в заблуждение на купувача, в случай че те изяснят желанията си пред вас и вие не съумеете да разкриете, че колата няма да е подобаваща за техните потребности. Например, в случай че купувачът ви е споделил, че те имате потребност от кола за постоянни дълги пътувания, може да се смята, че сте ги подвели, в случай че сте знаели, че колата няма да е подобаваща за задачата. "

Имате ли история, която да споделите? Изпратете имейл на [email protected]

Източник: mirror.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР