Може да е есен, да е хладно, дъждовно и облачно,

...
Може да е есен, да е хладно, дъждовно и облачно,
Коментари Харесай

Трите зодии, за които тази седмица ще бъде изпълнена със забавления и романтика

Може да е есен, да е хладно, дъждовно и облачно, само че нещата несъмнено се нагорещяват тази седмица. Всичко стартира със съответствува на Меркурий и Марс – когато планетата на връзката сплотява сили с планетата на инстинкта, може да почувствате непреодолимо предпочитание да кажете това, което мислите в действителност.

Въпреки че това може да ви даде голяма мотивация и изясненост, то също може да докара до импулсивно държание, тъй че не забравяйте да поемете надълбоко въздух, преди да предприемете дейности.

Независимо какъв брой доста ви се желае да се движите напред, Вселената може да ви предизвиква да останете на мястото си. От 10 ноември връзката Меркурий-Марс ще образува квадрант със Сатурн, тъй че се уверете, че сте наясно с всяка допустима спънка, която може да ви се изпречи на пътя. Това може да ви накара да се почувствате като че ли натискате педала на газта и спирачката по едно и също време, оставяйки ви да се чувствате блокирани там, където се намирате.

Вместо да се насилвате да постигате резултати и да вървите към бъдещето, отделете миг, с цел да се потопите изцяло в тук и в този момент. На 12 ноември Слънцето ще образува креативен и сантиментален тригон с мечтателния Нептун , който ви предизвиква да се откажете от егото и концепциите си за работливост и да се насладите на духовността, която е централна за вашето Аз. До 13 ноември Меркурий ще се опълчи на капризния и непослушен Уран, показвайки ви, че нещата ще станат доста по-интересни.


Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР