Може да е август, но магазините за играчки във Великобритания

...
Може да е август, но магазините за играчки във Великобритания
Коментари Харесай

Британски магазини за играчки: Поръчвайте отсега за Коледа

Може да е август, само че магазините за играчки във Англия предизвестяват родителите да закупят коледни дарове за децата си още в този момент, тъй като се чака дефицит към Коледа и доста по-високи цени, съобщи БНР.

Ако знаете какво желае вашето дете за Коледа и желаете да избегнете може би най-безумната конкуренция за дарове от години, купете ги в този момент и ги скрийте в дрешника - това е съветът на всички огромни компании за играчки във Англия. Специалистите в сектора предизвестяват, че потребителите ги чакат доста по-високи цени и празни лавици тази Коледа вследствие на икономическите компликации за промишлеността.

Някои от по-големите вериги за играчки към този момент се пробваха да се презапасят авансово, само че имат проблем със складовото пространство. Друг огромен проблем са извънредно високите разноски и лимитираната наличност на контейнери за доставки от индустриалните бази в Азия.

В резултат на пандемията от ковид контейнери се струпват на неправилни места, където чакат да бъдат разтоварени или просто стоят празни. Производството на самите контейнери внезапно се срина предходната година. В допълнение към компликациите с корабоплаването търговците на дребно на играчки са изправени и пред дефицит на водачи на камиони, които да транспортират стоките след идването им във Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР