Може би сте забелязали, че по време на 70-годишното си

...
Може би сте забелязали, че по време на 70-годишното си
Коментари Харесай

В цветовете на дъгата: блясъкът на кралица Елизабет II през последните 7 десетилетия

Може би сте забелязали, че по време на 70-годишното си ръководство кралица Елизабет II съвсем постоянно се облича в ярки тонове . Тя е носила всички цветове на дъгата - и за това има основателна причина!

Кралският специалист Сали Хюс изяснява за изборът ѝ на облекла, който е безапелационна, че Елизабет Втора изцяло целеустремено прави .

„ Тя носи ярки цветове, тъй като счита,че всеки, който я е чакал с часове наред под дъжда и в студа, заслужава да я види. И в случай че цветът помогне да се разграничава в тълпата , дано. Още по-добре. Винаги избира дръзки цветове и е явно,че ярките десени са за улеснение на нейните фенове.”, споделя Хюс.

„ Кралицата споделя: „ Ако не нося цветно,никой няма да знае коя съм аз.”, споделя Хюс.

В документалния филм „ Кралицата на 90 години”, снахата на кралицата, Софи, графиня на Уесекс, споделя

„ Тя би трябвало да се откроява, с цел да могат хората да кажат: „ Видях кралицата”. Не забравяйте, че когато тя се появи някъде, тълпите са две, три, четири, 10, петнадесет и някой желае да може да каже, че е видял малко от шапката на кралицата, когато е минавала около нея.”

 кралица елизабет Getty

Това ни кара да имаме вяра, че решението на Елизабет II е изцяло учредено по всички параграфи.

Предлагаме ви да се присъедините в нас в галерията, където ще разгледаме ярки образци за ярките тоалети на кралицата: от алено до златно :
 Ярките одежди на кралица Елизабет II  Ярките одежди на кралица Елизабет II  Ярките одежди на кралица Елизабет II  Ярките одежди на кралица Елизабет II
 кралица елизабет Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР