Може би сте чували и преди, че е невъзможно айфон

...
Може би сте чували и преди, че е невъзможно айфон
Коментари Харесай

Може ли айфонът ви да се зарази с вирус от Safari?

Може би сте чували и преди, че е невероятно айфон да бъде инфектиран с вирус.

Разбира се, това е неистина, маркетингов трик и Apple се възползва от него.

За доста консуматори тази илюзия продължава да бъде по-близка до истината, което ги слага в риск, написа Slash Gear.

Основният браузър на айфоните е Safari. Самият той няма да болести апарата ви с вирус. Възможно е да сами да го извършите, до момента в който разглеждате разнообразни уеб сайтове в интернет.

Добрата вест е, че операционната система iOS е сносно предпазена. Много огромна необичайност е тя да бъде пробита, само че шансове въпреки всичко има.

Практикуването на безвредно сърфиране в интернет ще ви бъде от изгода постоянно. Затова бъдете деликатни за поп-ъпове, когато отваряте разнообразни уеб сайтове, свалянето на файлове, които не сте одобрили или пък натискането на фишинг реклами.

Как да разберете дали има вирус в айфона?

Ако се чудите дали апаратът ви не е инфектиран, има съответни признаци, които ще ви ориентират, споделят специалистите от Cyber Talk. Ако ги забележите, целесъобразно е да върнете фабричните настройки на телефона. Така ще отстраните вируса.

Сериозен проблем с телефона алармира потреблението на прекомерно доста данни. Ако не стриймвате нещо, само че все пак забелязвате необяснимо огромно количество употребявани данни, изцяло евентуално е айфонът ви да е инфектиран.

Друг стеснителен симптом е, когато откриете приложение, което не сте сваляли.

Трето, в случай че забележите, че апаратът забива, употребява повече заряд от батерията от елементарното или приложенията не работят вярно, това също са индикации за злепоставен айфон.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР