Може би си мислиш, че най-много жени си мечтаят за

...
Може би си мислиш, че най-много жени си мечтаят за
Коментари Харесай

Жените мечтаят за принц

Може би си мислиш, че най-вече дами си мечтаят за някой като Джордж Клуни или Джак Никълсън? Не грешиш, само че и двамата секс знаци биват изместени от принц Хари, който заема първото място в класацията «Най-желаният ерген в света».

Британският принц Хари зае почетното място в класацията на американското списание Town&Country. Така той оглави топ 40 на най-желаните ергени в света.

Малкият брат на принц Уилям сега е още по-секси, тъй като извършва задача като водач на боен хеликоптер в Афганистан. 

В класацията вземат участие и други кралски особи, измежду които гръцкият принц Филипос, принц Пиер Рение Стефано Казираги от Монако, белгийският принц Амедео и други.

И това още един път ни води към твърдението, че дамите харесваме принцове. Нова анкета посочила, че всяка жена мечтае да срещне принца на бял кон. Освен коня, той би трябвало да има и всички други кралски характерности, като да вземем за пример да е учтив, неустрашим, благ, хубав, обаятелен...джентълмен.

Група британки избирали обичания си прочут воин от филм или книга, който биха определили най-вече като «идеален». Оказало се, че първото и второто място се поставят на Марк Дарси от кино лентата " Дневникът на Бриджит Джоунс ". Той е компактно следван от Джеймс Бонд, изигран от Шон Конъри през 1962 година

Третото място в класацията обаче било заето от прелестния принц на Пепеляшка. Оказва се, че тъкмо това е мъжът, който всяка десета жена търси. А може би тайничко просто всяка жена желае да бъде принцеса:) 

На четвърто място е Ноа от американския филм «Тетрадката», който трансформира артиста Райън Гослинг в любим на милиони дами по света.  

фотография: sxc.hu 

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР