Може би са били необвързани, докато са били в гимназията,

...
Може би са били необвързани, докато са били в гимназията,
Коментари Харесай

Защо момичетата, които остават необвързани дълго време, всъщност са най-щастливите

Може би са били необвързани, до момента в който са били в гимназията, и по този начин и не са привикнали да бъдат нечии приятелки. Може би са били на няколко срещи, откогато някогашният им ги е напуснал, само че в никакъв случай нищо не е станало съществено.

Може би са решили да си починат от срещите за свое лично положително или може би са се оказали сами, макар че са желаели нещо напълно друго.

Така или другояче, девойките, които претърпяват дълъг интервал от време без да са част от една връзка, се оказват най-щастливи от всички.
 Ако някой отново те попита  Ако някой отново те попита  Ако някой отново те попита  Ако някой отново те попита  image2_16x9.png Астро прогноза за седмицата: проявете смелостта да отстоявате себе си На фокус
В последна сметка те са най-щастливи, тъй като са се научили да се усещат удобно със самотата си. Те са в положение да прекарат една нощ в леглото сами и към момента да спят умерено. Те са в положение да отидат сами на кино или пазар, без да се усещат неудобно, че нямат човек до себе си, с който да споделят прекарването.

Те се оказват най-щастливи, тъй като имат време да се съсредоточат върху себе си, да работят егоистично, да схванат какво в действителност има значение за тях. Те поддържат връзка с приятелите си, вместо да се отдалечават. Те преследват фантазиите си, вместо да ги оставят да им се изплъзнат. Те са амбициозни. Отдадени и буйни. И никой човек не е в положение да ги отклони от задачата им.

 стрес жена напрежение iStock

Те са най-щастливи, тъй като са култивирали своята самостоятелност. Те имат задоволително пари, с цел да платят наема си, и задоволително познания, с цел да се грижат за личното си благоденствие. Те са борбени персона и импровизатори. Интелигентни дами със средствата да създадат живота си пълностоен.

Те са най-щастливи, тъй като осъзнават, че любовта не е предопределена да бъде центърът на Вселената. Не е нужно тя да бъде единственото, което е в мозъка им, повода да се разсънват заран и да излизат вечер. Вместо да гонят момчета, те гонят своите очаквания и фантазии. Те гонят бъдещето, което знаят, че заслужават.

Момичетата, които остават необвързани за огромни шпации от време, нямат нищо срещу какъв брой дълго остават самотни, тъй като привикват да живеят по този метод. Те нямат нищо срещу концепцията в никакъв случай да не се омъжат и да живеят постоянно сами. Те приветстват тишината. Те са задоволително мощни освен да се оправят с това, само че и да му се насладят.

 жена пролет лято цветя шапка кафе дневен хороскоп iStock

А в случай че тези девойки срещнат някого, това ще бъде човек, който ги тласка напред. Някой, който ги предизвиква да не престават да се борят, да не се отхвърлят и да се трудят за себе си. Това ще бъде някой, който е благополучен, че тя има собствен личен живот, лични проекти и че в никакъв случай няма да жертва тези неща поради любовта.
 10 неща, които същинските мъже обичат у мощните дами  10 неща, които същинските мъже обичат у мощните дами  10 неща, които същинските мъже обичат у мощните дами  10 неща, които същинските мъже обичат у мощните дами
Тези девойки в никакъв случай няма да изгубят възприятието си за характерност. Те в никакъв случай няма да разрешат на техните очаквания, фантазии или морал да се разклатят, с цел да подхождат на индивида, който са срещнали.

Те ще излизат единствено с някой, който ги кара да се усещат даже по-силни, в сравнение с към този момент са. Някой, който ги прави още по-щастливи, в сравнение с към този момент са. Защото го заслужават.

 обич двойка връзка плаж море залез iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР