Може би няма нищо по-трагично от самоубийството, но тъжното в

...
Може би няма нищо по-трагично от самоубийството, но тъжното в
Коментари Харесай

12-годишната Кейтлин се обеси на живо във Фейсбук! Историята зад фаталния край е ужасяваща

Може би няма нищо по-трагично от самоубийството, само че тъжното в тази ситуация на 12-годишната Кейтлин Никол Дейвис е, че тя го снима онлайн във Facebook. Това е сериозна причина да се замислите дали към вас има близки, които страдат от меланхолия, с цел да им подадете ръка в точния момент. Понякога всичко наподобява окей на пръв взор. Светът щеше да е едно прелестно място, в случай че историите, като тази на Кейтлин, не съществуваха, написа jellyshare.com. Кейтлин Никол Дейвис постоянно е пишела за меланхолия в блоговете си, само че никой не е могъл да предскаже съдбовния край. Публичното и самоубийство е било качено на редица уеб сайтове. По време на следствието са станали ясни претекстовете на момичето.



Видеото е било пуснато на Live.me и е тръгнало по всички интернет канали за жива връзка, в това число Facebook и Youtube. Видео каналът трие незабавно каченото, защото е строго срещу изискванията за шерване на уеб страницата. Органите на реда не съумяват да смъкват видеото във Facebook близо две седмици.



Преди гибелта си, Кейтлин постоянно говорела за меланхолия и даже е качвала видеа, с което желае да стигне до страдащите, озаглавявайки го " За всички страдащи от меланхолия ", само че по този начин и не получава професионална поддръжка. Там тя изяснява какъв брой е обезверена и какъв брой незабавно се нуждае от себе си.

Историята на дребната Кейти е мъчителна тревога, че би трябвало да се оглеждаме и да пазим околните си.

Три дни преди гибелта си, Кейтлин споделила шокираща история в дневника си. Тя писала за насилието, което получавала от доведения си татко: " Той ме изнасилва физически, душевен и вербално. Биеше ме с кожен колан, който има сребърна тока, като гледаше да ме удря с ръбовете. Веднъж ме удари толкоз мощно, че ръката ми стартира да кърви... Веднъж даже... опита да ме изнасили ", написа дребната Кейти.



Трудно е да не повярваш на тези думи, в случай, че детето е страдало от тежка меланхолия. Доведеният и татко даже няколко пъти и е казвал да се самоубие.

По време на видеото, Кейтлин не стопира да приказва за насилието и по какъв начин е страдала поради член на фамилията. Тя го прави до момента в който връзва въжето за дървото и намества стола изпод. Най-тъжната част е когато си поставя примката на врата, поглежда право в камерата, извинява се и... рита стола.

Тялото на момичето е било разпознато още в същия ден, към 6 часа вечерта. Тя е висяла от дърво пред дома си. Веднага е била откарана в болница, с цел да бъде разпознат часът на гибелта. Приятелите й и фамилията й са били в безспорен потрес от случилото се, макар, че били наясно с депресивното положение на Кейт.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР