Може би най-голямото разочарование в първия кръг на мъжкия NCAA

...
Може би най-голямото разочарование в първия кръг на мъжкия NCAA
Коментари Харесай

Треньорът по баскетбол в колежа казва, че най-добрият играч очаква $250K-$300K под формата на NIL пари от по-големи училища, за да се прехвърли

Може би най-голямото отчаяние в първия кръг на мъжкия NCAA шампионат беше №14 Оукланд Университет побеждава номер 3 в Кентъки.

И до момента в който Джак Голке завоюва цялата обич в този мач с безумната си пукотевица за 3 точки, с цел да вкара 32 точки, нападателят Трей Таунсенд поведе тима с 12 битки, до момента в който изтощи 17 точки за дабъл-дабъл при успеха.

Главният треньор на Оукланд Грег Кампе споделя, че Таунсенд е именуван „ господин Оукланд “, защото той е главната причина, заради която те съумяха да вземат участие в шампионата преди всичко. Но с още една година право на присъединяване, Кампе не счита, че ще приключи студентската си кариера в Голдън Гризлис.

Главният треньор Грег Кампе от Оукланд Голдън Гризлис по време на мачът на North Carolina State Wolfpack във втория кръг на мъжкия баскетболен шампионат на NCAA в PPG Paints Arena на 23 март 2024 година в Питсбърг. (Tim Nwachukwu/Getty Images)

„ Не мисля, че той ще ", сподели Кампе в " Don't @ ME " на OutKick...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР