Може би Иван Гешев търси доверието на българския избирател, тъй

...
Може би Иван Гешев търси доверието на българския избирател, тъй
Коментари Харесай

Балабанов: Гешев търси доверието на българския избирател

„ Може би Иван Гешев търси доверието на българския гласоподавател, защото това съгласно нас това е поръчка за политическа кариера. Съмнявам се обаче да бъде получено едно такова доверие, тъй като доста късно стартира да припознава Левски в себе си “.

Това съобщи пред Българска национална телевизия Станислав Балабанов от „ ИТН “.

Балабанов означи, че някогашният основен прокурор три години е имал опция да приказва, да подхваща дейности, даже да реализира арести, да реализира практична активност от страна на прокуратурата, което той не направи.

„ Визирам Бойко Борисов, който нямаше имунитет и не беше депутат. Т.е. Иван Гешев стартира да приказва против личните си основатели, само че доста късно и ние по тази причина от „ ИТН “ казвахме, че промяната нищо няма да промени, тъй като е значимо да се промени системата. С нереформирана прокуратура да махнеш единия и да сложиш другия не е гаранция за самостоятелност на управляващите и не съм уверен, че с господин Сарафов ще имаме тази нужна самостоятелност сега “, добави той.

Балабанов съобщи още, че страната не е излязла от политическата рецесия и е на безспорен автопилот, „ единствено че водачите са с две леви ръце и не знаят какво да вършат в този аероплан “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР