Може би до вчера по-късно вечерта имаше известно огорчение, може

...
Може би до вчера по-късно вечерта имаше известно огорчение, може
Коментари Харесай

Росен Желязков: В политиката не само при Джеймс Бонд никога не казвай никога

" Може би до през вчерашния ден по-късно вечерта имаше известно оскърбление, може би това е напълно естествена човешка реакция от прекарването, само че в политиката човек би трябвало бързо да се отърсва от персонално отношение към политически процеси. Не е добър консултант, за който и да е политик, честолюбието гордостта, егото, изключително когато не става въпрос за персонални тематики ", по този начин Росен Желязков разяснява в " Панорама " отстраняването му като ръководител на Народното събрание. Той изрази подозрения и в чистотата на предизборната акцията.

" Аз нямам доверие акцията да е чиста. Считам, че напрежението ще продължи да се нагнетява. За страдание този залп го дадохме ние ".

Той не изключи себе си от това - " без значение дали съм обект или индивид на процесите последните дни ".

" Вчерашното решение е част от политическия развой, който набра задоволително скорост през последните месеци и докара до това да не може да продължи работата си постоянното държавно управление, до това да отидем за следващ път на избори. Изобщо тази развръзка въобще не знам дали беше поантата, дали беше епилогът. Това беше някаква ненужна проява ".

По отношение на някогашните си сътрудници, Росен Желязков сподели, че мнението му е, че " това е било реванш, предпочитание за наказване или нещо сходно ". По думите му политическите последствия ще имат измерение в предизборната акция, а " евентуално и по-късно ".

Желязков уточни, че настояването на неговото премахване е било " компилация от претекстове на опозиционните партии ".

" Това може би беше разследване от несъстоялата се ротация ".

Бившият ръководител на Народното събрание сподели, че при започване на годината е почнал комплицираният развой на взаимоотношения на елементарно изглеждащата ротация.

" Този развой стартира с диалог за това с чий мандат ще бъде осъществена ротацията, мина през тематиката господин Денков - външен министър, стигна се до Меморандума. Премина се през предлагането на Бойко Борисов това държавно управление да продължи своята работа без никаква смяна. И тогава пристигна тази изненадваща оставка, която в този момент се показва като спазено заричане, само че това беше тактически ход ".

Росен Желязков добави, че по този начин се стига до " естествения свършек на това нагнетявано съмнение, което в действителност в никакъв случай не беше преодоляно ".

" В политиката освен при " Джеймс Бонд " в никакъв случай не казвай в никакъв случай ".

И добави, че в политиката няма термин " в никакъв случай ". По отношение на бъдещите избори някогашният ръководител на Народното събрание сподели, че евентуално след тях още веднъж ще има шест политически обединения. Каза, че се знае коя тъкмо ще е първата.

" Със същата сигурност знаем кои ще бъдат петата и шестата, само че не знаем кои ще бъдат втората, третата и четвъртата ".

Желязков изясни, че две партии още веднъж няма да могат да сформират държавно управление и неговото сформиране " ще премине още веднъж през диалози и тези диалози ще почиват на полезности ".

По думите му една политическа акция може да бъде още един изгорял " мост " сред политическите участници в политическия развой.

" И в действителност още веднъж да влезем в цикъла на избори след избори ".

Росен Желязков сподели, че " в политиката от време на време въпросът за благосклонности и его взимат превес ". Допълни, че в случай че това продължи и след изборите:

" Маскира или мимикрира под под правилата " кой не желае да прави промени, а кой в действителност е достоверният модернизатор, и взаимно се упрекваме и сочим с пръст, тогава нищо няма да е допустимо, тъй като ние сме трансмисията на недоверието сред хората в обществото и " почитателите " на нашите политически тимове ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР