Моите срещи с избиратели показват, че хората не искат нови

...
Моите срещи с избиратели показват, че хората не искат нови
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: Хората не искат избори, а държавата да им помогне в тези тежки времена

" Моите срещи с гласоподаватели демонстрират, че хората не желаят нови избори, желаят ограничения, желаят страната да им помогне, с цел да могат да преживеят в тези тежки времена. " Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия и секретар на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Ирена Анастасова в ефира на Bulgaria On Air, оповестиха от пресцентъра на партията.

" Можеш да подкрепиш бюджета на ДОО, можеш да подкрепиш бюджета на Здравната каса, само че в случай че не си подкрепил държавния бюджет, все едно нищо не си направил. Така че, когато някой споделя, че ще поддържа увеличението на пенсиите, данъчните облекчения за млади фамилии, средствата за превоз в дребните обитаеми места, това значи, че би трябвало да поддържа огромният бюджет. Останалото е неистина ", безапелационна бе Анастасова.

Депутатът от левицата акцентира, че общественият вектор в актуализацията е доста сериозен, както е бил в първичния бюджет - 20 милиарда лева тогава за обществената сфера, в този момент още 2 милиарда " Разбираме, че има и други грижи страната, само че за нас постоянно първа грижа са били хората ", посочи Ирена Анастасова.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР