Моите чувства няма да променят живота на българина. Интересното с

...
Моите чувства няма да променят живота на българина. Интересното с
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за Гвоздейков: Жоро е един от най-близките ми хора в ПП, но взе грешно решение

Моите усеща няма да трансформират живота на българина. Интересното с Жоро (бел.ред. Георги Гвоздейков)  е, че той е един от най-близките ми хора в " ". Имахме доста дълъг диалог преди да вземе решението да стане длъжностен министър. Според мен, решението му не е вярно и доста ще се веселя да не съм прав. Това сподели в изявление за бТВ депутатът от ПП-ДБ Христо Петров - Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва.

" Тезата му е, че има да се свърши една работа, която е за българските жители. Според мен, обаче, няма да го оставят да я свърши. Най-вероятно след месец, месец и нещо едни хора ще отидат при него да му кажат, че по едни контракти би трябвало да бъдат направени анекси и едни пари да отидат нанякъде. За хеликоптерите ще го управляват същите тези хора, които ги бавеха толкоз години. Изключително доста държа на него, тъжно ми е от това, което стана ", разяснява той. 

Христо Петров означи, че най-лесно е да направи ария срещу " Кирил, Асен " или " някой конкурент ". " Това върша цялостен живот. Няма никакъв смисъл в това ", уточни националният представител.  И означи по-трудната част - действителната работа, която е приключил, като да вземем за пример приноса му за рухването на тайната на осиновяването и Закона за авторското право. 

Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва описа още, че се познава с Росен Желязков от ГЕРБ повече от 20 години. " Преди едно наше взаимно присъединяване му споделих: " Не ме тормозят толкоз мутренските отвратителни неща по върховете на полтиката, тормозят ме интелигентните хора, които ги поддържат ". Той ми отговори: " Когато прекомерно дълго се бориш против едно нещо, ти се превръщаш в него ". 

Той съвсем сигурно ще одобри номинацията на Политическа партия и ще е в листите за евроизборите, стана ясно от думите му. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР